Natalka 3 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Natalka 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Troche ja bo pisalam z overem on napisal cos ze na podlasiu ma 1 k fps ja napisalam ze ja na podlasiu mam 233 fps ja dostalam bana a oVer nie ale odrazu przeprosilam 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: raveN 4.IP/SID oskarzanego*: 87.101.35.78 - moje ip 82.160.135.160 ip admina 5.Data i godzina: 26.06.16 godz 12.58 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): oVer 7.Opis sytuacji: Wiec tak jak juz napisalam to troche moja wina bo pisalam z oVerem I on napisal "Ja mam 1k na Podlasiu" ja mu odpisalam "A ja mam 233 I jestem tam od cb lepsza. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nic nie da się wyczytać z tej skargi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wszystko wyjaśnią logi serwera, z tego co widzę ban jest nałożony za reklamę, (jeżeli piszesz prawdę) admin nie miał podstawy do banowania i prowadzi to do nadużycia rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raveNN 9 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) A wiec wypowiem się i ja Owy gracz over napisał "" na podlasiu " a ty napisałaś "" na cs podlasiu" wiec dla mnie już jest to zasadnicza różnica dlatego wiec ty dostałaś bana a nie gracz over . Pamiętaj nie wyróżniam graczy na lepszych i gorszych . Jest opcja edycji nie musisz pisać kilku odpowiedzi . To że kupiłaś vipa nie daje ci ochrony przed banem. Albo się pilnujemy sami albo tracimy . Edytowane 26 Czerwca 2016 przez raveNN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalka 3 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Ale czemu odrazu perma :( a wgl kupilam u was vipa I teraz pieniadze sie tracą :( Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Rias Nie używaj wulgaryzmów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Nic nie zakumałem z tej "skargi". Jeżeli ktokolwiek zareklamował jakąkolwiek sieć, to według punktu 1.4 regulaminu DR, brzmiącego: Zakaz reklamowania innych serwerów oraz sieci o tematyce podobnej do Cs-Classic. oraz punktu 5.2: Reklama - ban permanentny, gracz zasłużył na nagrodę. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Natalka odbanuje Cię, ale pamiętaj na przyszłość, żeby na serwerze nie pisać o innych serwerach, bo to się może powtórzyć DO ADMINÓW: zanim zbanujecie za rozmowę, w której padnie nazwa jakiejś sieci, to dajcie najpierw ostrzeżenie, żeby nie reklamować. Boty które wchodzę na serwer z bindem perm z mostu, ale przy takiej rozmowie nie banujcie od razu - chyba, że nakłaniają do gry na innym serwerze (przykład: choć ze mną na cs-xxxxxxxx.xx) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi