WildFire 18 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Twoj nick: WildFireNick podejrzanego*: LEGENDARY BH GAMING | oVerDane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_2:0:645679971 | 81.161.192.228Data (dzien, gg:mm) zajscia: ~11:30Twoj dowod*: DEMO 1 | DEMO 2Rodzaj czita*: Strafe scriptNazwa mapki: deathrun_arcticCzasy podejrzanych akcji*: demoIP /Nazwa serwera: Deathrun 1.6 SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ipWazne - * Pomoc:1. Zapoznaj sie z regulaminem2. Nie spamuj w zgloszeniu // Widać to tylko w niektórych miejscach Edytowane 26 Czerwca 2016 przez WildFire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Sprawa została przekazana opiekunom DR. Czekam na ich werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wykryć jakikolwiek skrypt na dr (oprócz auto stref, których over nie używa) jest bardzo trudno. Niestety wszystko co mogę powiedzieć, to to, że nie ma tego o co Wild go oskarża - gość po prostu jest niesamowicie dobry, co potwierdza sama znajomość cs-enemy i wielu innych czynników. Nie jestem w stanie nic mu zarzucić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ja podzielam zdanie Marka. Najwidoczniej odwiedza nas doswiadczony gracz z dobrym sprzetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zdaję się na opinię opiekunów. Czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi