Kasior 0 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nick:Pietrek :}Link do SS: nie dostałem ssWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pietrek : } [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1399901133 ' [AMXBans] Your IP : ' *********** ' Serwer:#6 [ONLY DD2][KONKURS TOP15]Cs-Classic.pl (de_dust2)Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11020 Grając normalnie dostałem bana za wh, gdzie czitów nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Sorki za tego bana, ale na serwerze bylo duzo cziterów i przez pomyłke Ty dostałes bana , za co przepraszam. Prosze Ubteam o odbanowanie tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi