Corey Graves 248 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 W dniu dzisiejszym nasza mała wredotka zwana Renią obchodzi swoje 21 urodziny, z tej okazji chciałbym życzyć, dużo szczęścia i miłości oraz spełnienia marzeń, 100 LAT :D :pije: :piwko: Podbijaj serca facetów nadzianych, tych zwariowanych i kochanych. Życzę ci dużo zdrówka oczywiście, żebyś się czuła wręcz zarąbiście. Bo jesteś laska niesamowita, aurą przebojowości zawsze okryta. Dlatego staruszko zostań sobą, dalej bądź pięknego miasta ozdobą. Dla pozostałych również najlepsze życzenia, Vorden, Ebola i reszta :D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 OJEJKU. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS WSZYSTKICH 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Seteczka! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Najlepszego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wszystkiego dobrego, przede wszystkim pociechy z małego! :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wszystkiego najlepszego! :banan: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ale cudne życzenia! Renia, foczko moja wspaniała! Wszystkiego co najlepsze, jak najwięcej uśmiechu na Twojej ślicznej twarzyczce i radości z życia! :wub: Pozostałym również życzę wszystkiego co najlepsze! Dużo zdrowia! :cmok: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Najlepszego :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Najlepszego wszystkim 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 100 :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Najlepszego :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Stóweczka solenizanci :piwko: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Wojtuś! Dziekuje bardzo ze pamietales i ze chcialo Ci sie pisac cokolwiek dla mnie. :Wub: naprawde cieplutko na serduchu sie robi jak widzisz ze ktos jeszcze tam o Tobie pamieta :). Dziekuje tez wszystkim ktorzy pisali pod tym tematem swoje zyczonka :sweeeet:. Vordrn! Tobie tez zycze wszystkiego najlepszego , staruszku :D :* Calej reszcie takze sto latek ! Edytowane 27 Czerwca 2016 przez MalaWredotka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 OOOO Kochana Najlepszego!!! Nie tylko Reni, ale Najlepszego również innym. xD :dajekwiata: :cmok: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wszystko naj. Tyle tu miłości ze sam dam serduszka :love: :love: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) NO NIE, PRZEGAPIŁEM :( Psieplasiam Lenasio :( :wub: Spóźnione ale szczere Wszystkiego Najlepszego <3 Dużo seksów I kasiory Aby pisior Nie był zielony XD Admina na serwerze Brak gówna na rowerze XDDD Abyś mnie dosyć nie miała I w końcu mój głos usłyszała Mam kurde rymy jak z maszyny XDDD Jeszcze raz, wszystkiego naj :wub: Kurde, nie doczytałem do końca XD Dla reszty oczywiście też wszystkiego najlepszego, rymowanke macie wyżej XD Edytowane 28 Czerwca 2016 przez GryTrean 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Wszystkiego najlepszego!! Spelnienia marzen oraz radosci z zycia! :) Przylaczam sie do zyczen! Nie spodziewalem sie, ze i o mnie bedzie wzmianka dziekuje wam to bardzo mile!! :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dziękujemy za wpisy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi