vabastian 169 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Chodzi o mapkę jail_sevdali_remix_v1 Wczoraj gdy była zmiana na tę mapkę wszedłem i w grze zmieniły mi się ustawienia. Gdy chciałem zobaczyć statystyki graczy wcisnalem TAB i nagle wywalilo mnie na całkiem inny serwer. Tak samo było jak chciałem włączyć konslole. Po tym wszystkim musiałem na nowo zmieniać ustawienia. Nie wiem czy to wina mapy ale tylko na niej tak się zdarzyło. Więc proszę o naprawienie tych bugow lub usunięcie mapki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/49054-prosze-o-pomoc/ Wyjaśnione .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepiej usunąć cały confing i wgrać go na nowo :)\ Jak będziesz miał dalej problemy zapraszam na pw :) Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi