vaaS 948 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 1. Nick: The_GanjaMan_PL2. Imię: Jakub3. Wiek: 174. Znajomość AMX (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/The_GanjaMan_PL/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: SH9. Parę słów o sobie **: Mam na imię Jakub, uczęszczam do Z.S.Z. przy Młodzieżowym ośrodku wychowawczym, interesuję się sportem, głównie pływaniem, jestem przeciętnie kulturalny, miły i pomocniczy.10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chciałbym zostać dlatego iż, ostatnie podanie musiałem zamknąć ze względów prywatnych, i nie mogłem dokończyć rekrutacji (http://forum.cs-classic.pl/topic/46033-podanie-the-ganjaman-pl/). 2 Miesięczna przerwa nic nie zmieniła, jest po staremu, lecz na serwerze pod nieobecnością admina jest gorzej niż było... Sprawa GT.. Wiem niezbyt dobre, ponieważ w piątek wróciłem, szybko nadrobię, dużo osób pamięta jakie miałem przed przerwą ^^. Mam nadzieję, że znowu przyjmiecie mnie tak ciepło jak ostatnio :). 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 - 3 h13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Pomiędzy 9 rano a 24 wieczorem14. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście że tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Mogę być na tak ale nie teraz pograj dłużej Wszystko inne jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Sory ale na Nie Nie dawno wróciłeś grasz od 2 dni pograj z tydzien i wtedy składaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Szczerze to jestem za, ale raczej nie teraz tak jak powyżej. Pograj jeszcze z tydzień i złóż podanie ponownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Na nie. Pograj z nami dłużej Wszystko inne w podaniu jest ok ;d Napisz podanie za tydzień to większość głosów będzie pozytywna. W tym czasie też sprawdzimy czy nie klamałes w punkcie 12 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raveNN 9 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 No znamy cie wiec pograj jeszcze troszkę i masz u mnie głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jestem tego samego zdania co reszta: poczekaj jeszcze tydzień, nabij gt i widzimy się w podaniu ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi