DuNg3()N 285 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Twoj nick: DuNg. Nick podejrzanego*: Natalka <3Dane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_2:0:993819099 87.101.35.78 NonsteamData (dzien, gg:mm) zajscia: 11:20 - 11:40Twoj dowod*: http://www116.zippyshare.com/v/Ho5pnFHL/file.htmlRodzaj czita*: wallhack Nazwa mapki: css_inferno, css_mirageCzasy podejrzanych akcji*: 1.Mapa INFERNO: 1:10 - namierzała mnie modelowo, mimo że nie było mnie słychać (bo szedłem na shifcie) wiedziała kiedy przstać skakać i wyjść 1:30 - wyczekała aż wyjdzie z drzwi mimo ze nie miala zadnego infa ani nie było go slychac 7:10 - modelowo namierzała 8:45 - bardzo szybki refleks (może jej się udalo ale wątpię bo później gdy ją straszyłem, że rozpisze demko offneła i nie umiała nikogo zabić, to samo było dzień wcześniej, gdy jeszcze grała czysto nikogo nie umiała zabić) 9:35 - idzie na bs`a niby na początku było widać lufe ale musiała się tam patrzeć kątem monitora 9:40 - defuje pake jeszcze nie wyszedlem dobrze ale ona juz głowa do góry i zaczeła strzelać 14:30 - wiedziała gdzie będę kampił i rzuciła tam od razu smoke 2.Mapa MIRAGE: (chyba najlepszy dowód):2:30 - 2:50 2:35 - idzie domkiem po cichu, ona już wcelowana 2:40 - 2:50 - wychodzi koleszka z pochylni ona juz wcelowana, jeszcze go nie widac ona juz zaczela strzelac, potem sie wychyla, pestka i bania. IP /Nazwa serwera: CS GO MOD SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu @Edit. zaczęłaś grać na serwerze bez wh, zobaczyłaś, że adminów nie ma, gra dużo cziterow i sama postanowiłaś sie odpalić. Proste. A to że kupiłaś sobie vipa i czitujesz to juz nie mój problem. Edytowane 27 Czerwca 2016 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalka 3 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Duzo tam widac od tego jest "Shift".Czemu mialam by grac na cheetah ??Mam vipa I nie mam zamiaru stracic pieniedzy.Mysle ze zgloszenie zostanie anulowane :) Ja nie "Cheatuje" I nie mam zamiaru to juz koniec na ten temat....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Gracz/ka dostał/a już SS'y zobaczymy czy będzie coś widać. Jak nie to ktoś z UbT się zajmię demkiem ;) @DungDlatego specjalnie wszedłem na innym nicku i obserwowałem , dalej waliła prefirem i skanowała po ścianach także raczej nie wyłączyła ;) Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Kociszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Gracz/ka dostał/a już SS'y zobaczymy czy będzie coś widać. Jak nie to ktoś z UbT się zajmię demkiem ;) Własnie chodzi o to, że ona już chyba wyłączyła te WH ale może nie. Zobaczymy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Oczywiście ,że nie wyłączyła ,dostała ss'y i ma je brudne ,teraz stara się zrobić z nas głupców i udaje że nie dostała ss'ów ,nowy temat w dziale SS;y :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dostała ssy, jest zbanowana. Czekamy, aż zbanowana osoba złoży prośbę o UB (ponownie, ponieważ prośba była niezgodna z regulaminem). Złoży prośbę to osoba od 1.6 zadecyduje. SSy czy tam demko się obejrzy i tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Osoba oskarżona jest aktualnie zbanowana Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi