pfk. 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam to juz którys moj przepis bd robil ich coraz wiecej poniewaz przepadam za gotowaniem;).Zycze miłego czytania. "CZEKOLADOWE MUFFINKI-BABECZKI BROWNIES" *Składniki na 12 muffinek 150 g. czekolady gorzkiej +6 kostek 80 g. masła 90 g. cukru 2 łyżki mąki 4 jajka ***Jak przygotować. Piekarnik nagrzewamy do 240. Rozpuszczamy w kąpieli wodnej czekoladę razem z masłem. Ubijamy jajka i cukier, aż zrobią się białe. Dodajemy mąkę i rozpuszczoną czekoladę z masłem, mieszamy. Wypełniamy papilotki, albo wysmarowane masłem formy do muffinek. Wypełniamy każdą do połowy i na środku układamy cząstkę czekolady, i wypełniamy foremki do końca. Pieczemy 10 minut w 240C Smacznego;).! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 muffinki < 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jadłem,mniam mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pychota. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 uwielbiam muffinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi