Złota Owca 624 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, mam pytanko, czy używanie bota muzycznego dla swojego kanału jest dozwolone? A druga sprawa, pomoze mi ktoś ogarnąc bota do mojego kanału ale tak zeby dzialał? A jeżeli jest to zwykły kanał z hasłem? Edytowane 28 Czerwca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Jeżeli Twój kanał znajduje się w strefie S.Vip lub w strefie prywatnej oraz posiada hasło, to jak najbardziej możesz posiadać na nim bota muzycznego. Odnośnie porad jak utworzyć takiego bota - wszystko znajduje się w linku poniżej: http://forum.cs-classic.pl/topic/40490-ts3-tworzenie-bota-muzycznego/ Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Pynia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi