Zeus123 61 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 1. Nick: Zeus 2. Imię: Cezary 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): Oczywiście. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....177.101:27156/ Tak, wiem... GT masakra... Ale mam teraz sporo czasu wolnego wieczorem, więc powrócę do mojej stałej aktywności (średnio 2-3 h dziennie ;) 8. Parę słów o sobie **: Cóż każdy mnie zna, a jeśli chcesz dowiedzieć się coś więcej: http://forum.cs-classic.pl/topic/45294-podanie-zeus/ Lokknij, poczytaj, a się dowiesz o mnie wszystkiego. ;) Nie chciałem kopiować tego pkt. z wcześniejszego podania, bo wg mnie to trochę chamskie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym powrócić na stanowisko admina dd2, ponieważ są wakacje, a po pracy nie mam co robić. ;) Przyszłość FFA (jestem tu opiekunem) jest pod dużym znakiem zapytania. Hahaha. Pod znakiem zapytania... To jest prawie pewne, że ten serwer upadnie. :/ 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Nie chcę kłamać... Czasem mogę być tylko pól godziny a czasem dobije 5 ;) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze : 20.00 do północy. W sobotę mam do pracy, więc również 20-północ. A w niedzielę całkiem sporo. :) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, byłem tu adminem oraz jestem opiekunem serwera FFA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivoPL 16 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 + Amx + składka + staż - no minusem troszkę jest czas na serwerze.. Powiem ci tak.. Jestem między tak a nie, tzn. Nie zrozum mnie źle, ale lepiej żebyś pograł teraz na serwerze, i za tydzień napisał podanie . Jeśli chodzi o podanie to jestem Na takie baardzo naciągane TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jestem na TAK : -był adminem -spoko ziomal -składka -ogarnięcie -kultura a jak wróci na adma to i gt podleczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Oczywiście że na TAK+Byłeś już adminem+Mikro+Kultura+Ogarnięty+Doświadczenie+AMX+Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Na TAK +++ Witamy ponownie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Na tak : + doswiadczenie, +wiek, +znajomosc amx +skladka - gt ( poraw je :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) +Byłes dobrym adminem i wykonywałes dobra robote . Rozumiem gt , bo duzo czasu jako opiekun musisz poswiecic na forum i starasz sie by ponownie postawic FFA , jak napisałes poprawisz z czasem :) ,a co do upadniecia ffa jak nie masz pomysłu ze by go postawic "moze" daj innym szanse go postawic na nogi :) +doswiadczenie +składka +amx znajomosc :) Edytowane 29 Czerwca 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi