Shanell 1 787 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Nick: shanell Powod: brak komputera + praca + szkoła Czas nieobecnosci: 2 tygodnie Cos od siebie: jeżeli mnie nie będzie do przyszłej niedzieli będę zmuszona zrezygnować z admina. Nie dość że nie mam teraz dostępu do komputera, to jeszcze praca, szkoła. Wszystko skumulowalo mi się w jedną całość i nie dam rady pociągnąć wszystkiego naraz. Jeżeli chodzi o redaktora. Postaram się coś dodać w miarę możliwości. Przepraszam was z góry, bo wszystko wyszło tak nagle :( Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ucz się lepiej i pracuj! :D Powodzonka! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nieobecnosc przyjeta , daj znac po 2 tygodniach co i jak . PozdRawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi