Marmac 0 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Nick: Marmac Link do SS: Niemam , NiepotrzebaWycinek z konsoli(bez IP)*: NiepotrzebaSerwer: JailBreakLink do bana: Niema go w Kartotece Witam dostałem bana około 1 roku temu za brak mutacji na CT , z tego co mi wiadomo teraz Mutacja nie jest obowiązkowa (Fakt osoby z Mutacją mają pierszeństwo). Proszę o UnBana na CT , ponieważ ogarniam i często gram na Serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Skoro bana nie ma w amxbans to ja Ci ub nie dam. Pisz w tej sprawie do opiekuna lub h@. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmac 0 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Skoro bana nie ma w amxbans to ja Ci ub nie dam. Pisz w tej sprawie do opiekuna lub h@. A Bana dał mi Kiedyś Admin 'Black' . I teraz do Kogo napisać? KonWoy np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Napisałem Ci, że masz się zgłosić do właściciela albo opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmac 0 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Napisałem Ci, że masz się zgłosić do właściciela albo opiekuna serwera. Witam ponownie ponieważ mam Problem bo piszę do Admina , ale on nic mi nie odpisuje , nie mówi mi nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Polecam poczekać kolejny rok, żeby przez ten czas nauczyć się czytać i myśleć ze zrozumieniem. Zamykam 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi