Amory9 0 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Nick: Nimvoy5 (nick osoby zbanowanej)(moj nick to : Amory9)Link do SS: nie mam bo to nie moj nick osoby zbanowanejWycinek z konsoli(bez IP)*: Server # 169 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Nimvoy5 [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 958869919 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoją konsole Serwer: CS:GO MODLink do bana:TO nie jest moj nick a jak wchodze w AMXBAN to jestem zcysty to moj dowód : http://www23.zippysh...MmHTO/file.html Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) 6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani. A także zapraszam: http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dosta%C5%82em-bana-nie-na-sw%C3%B3j-nick-co-mog%C4%99-zrobi%C4%87/ Edytowane 2 Lipca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi