Zeus123 61 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Siemanko. Znalazłem wg mnie fajnego kompa i chciałem się Was spytać czy kupować xD http://allegro.pl/show_item.php?item=6304176531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 1 Nie kupuje się na allegro komputerów 2 Nie kupuje sie gotowców, są one plombowane i nie możesz nic zmienić 3 AMD mają tendencję do wysokich temperatur Ogólnie na tym sprzęcie co dałeś to tak: Procesor: AMD A8-6500, socket FM2, 64bit, 3.5GHz (Turbo 4.1 GHz), 65W, 4-rdzenie, 4-wątki Płyta główna: Biostar A88M Pamięć RAM: 16GB DDR3 (2x8GB) Dysk: 1TB Napęd: DVD+-RW Karta graficzna: AMD Radeon HD 8570D 4096 MB DVI/VGA Wolę się nie wypowiadać bo urażę jeszcze zwolenników AMD xDD chcesz kupuj , ale za kilka miesięcy bedziesz wymieniał bebechy :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Moze polecisz mi jakis do 1,5k?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Cięzko jest złożyć wydajny sprzet do 1500 https://www.morele.net/inventory/info/oaqYzU/ 1896zł https://www.morele.net/komputer-dla-graczy-morele-super-efficient-g1600-773842/ 1649zł Edytowane 3 Lipca 2016 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEAR.YOU 60 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Ogólnie AMD nie kupuj, fanboy'ow AMD mam w dupie, ale powiem z doswiadczenia a mam tego troche juz. To AMD nie kupuj jak nie zamierzasz renderowac, bo do tego sie procki jeszcze nadaja. Do gry i codziennego uzytku sie poprostu nie oplaca. Duza awaryjnosc, wysokie temperatury. Sprawdz sobie porwnanie prockow AMD i INTEL , zobaczysz ze AMD grzeje sie tak ze mozesz kotlety smazyc bez oleju. Grafika tak samo, np. nVidia i AMD. Do gier/streamowania/codziennego uzytku Intel. masz szeroki wybór. Od i3 (praca biurowa) do powaznych zadan typu grafika zaawansowana, streamowanie, granie i5-i7. Zestaw spoko jest jeszcze taki: https://www.morele.net/inventory/info/WEMB2f/ - 1882 zl. ( Dysk mozesz zmienic na WD ) Tak jak Destroyer mowil, wydajnego sprzetu nie zlozysz ponizej 1600-1800 zł. do 1500 zł sa takie zestawy biurowe lub do gier malo wymagajacych. Edytowane 3 Lipca 2016 przez NEAR.YOU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jak do gier to lepiej intel + nvidia. Lepsze wsparcie do gier. / Nie kupuj z allegro, bo może być jakiś syf. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jak do gier to lepiej intel + nvidia. Lepsze wsparcie do gier. / Nie kupuj z allegro, bo może być jakiś syf. Syf to raz, dwa to,ze może dostać uzywke, ktora po 2 miesiącach padnie. Kompy z allegro są plombowane i nie masz możliwosci dalszej rozbudowy oraz często zestawy są chwytem marketingowym - np. komp z prockiem i7 za 1500zł, owszem dostaniesz procek ale jeden z pierwszych do ktorych już nie ma wsparcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEAR.YOU 60 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I tutaj wszystko widać jak na dłoni. Mierna wydajność, poprostu żałosne. Co za idiota, włożył AMD z 16 GB ram pamieci + obudowa która wygląda niewiele lepiej niż złom na wysypisku + karta graficzna za 100 zł, albo i poniżej 100. Nie chce mi sie nawet sprawdzać ile ten złom kosztuje. Podejrzewam że 70% jak nie 90% złożyło by taki zestaw i jarałoby się bo wkoncu 16 GB, 8 rdzeni. Panie toć to bedzie zapierdzielać jak ruski czołg na nitro. Trzeba być debilem zeby kierowac sie jedynie cyferkami. 8 rdzeni, 16 GB toć nie ma lepszego zestawu ! i to za taka kase ! OKAZJA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjanik90 0 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja bym nie kupił. W ogole kupno gotowca to zły pomysł. Wolę sam poskładać z części. Części kupisz tanio u różnych sprzedawców a złożysz sobie sam. Będziesz wiedział co masz i w dodatku taniej. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja bym nie kupił. W ogole kupno gotowca to zły pomysł. Wolę sam poskładać z części. Części kupisz tanio u różnych sprzedawców a złożysz sobie sam. Będziesz wiedział co masz i w dodatku taniej. Polecam. Jeżeli ktoś nie zna się na komputerach to wątpie aby złozył go w całosc xD lecz co do gotowców, to owszem, shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striker69 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 na allegro się nie kupuje komputerów, pełno scamerów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi