RedMisiek 109 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 1. Nick: R3D.M.I.S.I.E.K. 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 28 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/R3D.M.I.S.I.E.K./193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: No napewno spokojny i opanowany. Interesuje mnie sport gł. piłka nożna ostatnimi czasy również cs1.6 którym mnie zarazili :-). Mam sporo wolnego czsu czesto pracuje w domu prowadze duży dział (mój własny dział-stworzony od podstaw :-) ) w b.dużej spółce. Poza tym na serwerze juz mnie dość dobeze znają. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym pomóc zadbać o to by na serwerze grali uczciwie jak i ja to robie. Sporo czasu gram i wiem ze czasami brakuje admina, nie zawsze jest a czesto jest potrzeba wiec chce pomoc wam i sobie zeby razem bylo nam lepiej :-) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:2:0:1434923031 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-6 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): pon.pt-15+ weekend o kazdej poze 13. Staż w Counter-Strike 1.6:10 miesiecy 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) #1 Konto założone tylko do podania, tym samym zerowa aktywność w dziale ODD2 jak i na całym forum. #2 W tą znajomość amx Ci nie wierze, mimo iż jest to łatwe, ale jeśli ty podajesz "STEAM_ID:2:0:1434923031" jako sid no to sorry XD #3 Dobre GT #4 Składka Jestem na nie głównie ze względu na pkt.1. Poza tym, grałem z tobą i sprawiasz wrażenie osoby, która średnio ogarnia gierkę (oskarżałeś mnie dziś o cheaty XD), nie wiem czy byś ogarnął tą funkcję XDDDPS. Co to za jakieś białe tło w tym podaniu, źle to wygląda XD Edytowane 3 Lipca 2016 przez ev1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jestem za okresem próbnym. + GT + składka + mikro Wiadomo, że każdy musi mieć swój pierwszy raz i wszystkiego się nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nie spełniasz wymagan: 3. Aktywność w dziale [DD2] Znajomosc regulaminu forum , serwera. Mysle jak poczytasz regulamin działu dd2 i bedziesz aktywny na forum to damy ci szanse . +Gt +Składka -Aktywnosc na forum -Nie spełniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi