RedMisiek 109 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Chciałbym Wam podziękować za komentarze Mojego podania. Spodziewałem się takich odpowiedzi :-) ale próbować warto. Evil dzięki za szczerą opinie z mojej strony to nie osadzanie tylko zapytanie bylo :-) nie znam jeszcze wszystkich graczy. Złoże podanie ponownie mam nadzieje że tym razem pozytywnie ;-) I tu prośba do Was jeżeli mam takie braki to prosze Was o rady i pomoc chętnie się naucze wiecej. Może nie wszystkie chety poznaje ale część odróżniam. I wiem że czasami brak Admina :-( a chce też jakoś pomóc. Jeszcze raz dzieki chłopaki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jak bedziesz aktywny w dziale i zapoznasz sie z regulaminem to ja z Pawlem po przyjeciu admina piszemy wiadomosc , Jesli masz jakies pytania , problemy lub nie wiesz czegos wal smiało pomozemy , odpowiemy na kazde pytania zwiazane z amx lub innymi sprawami . Piszesz na pw co chcesz wiedziec . Co do banowania wszystko pisze w regulaminie onli dd2 1.6 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi