Destroyer 548 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zwycięzcy maja czas do czwartku aby zgłosić się po vipa do mnie. Na PW nick oraz hasło piszcie do waszych vipów. Temat będzie otwarty jeszcze do czwartku. Osoba,która się nie zgłosi traci możliwość odbioru vipa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 4. Konkurs trwa od 12.06.16 do 30.06.165. Nagrody 1 miejsce - Vip na okres 60 dni 2 miejsce Vip na okres 30 dni 3 miejsce Vip na okres 14 dni 6. Ogłoszenie wyników będzie 1.07.16 . Topka na twoim zdjęciu nie jest z dnia 30.06 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Heh. jeszcze wczoraj i przedwczoraj byłem pierwszy, myślałem że screen będzie wcześniejszy. No trudno. VIP na 30dni. :( @Destroyer sam opiekunem nie jesteś, jest jeszcze Zeus, możecie rozłożyć sobie robotę i umówić się co robi jeden a co drugi. Edytowane 3 Lipca 2016 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Topka na twoim zdjęciu nie jest z dnia 30.06 ;d Heh. jeszcze wczoraj i przedwczoraj byłem pierwszy, myślałem że screen będzie wcześniejszy. No trudno. VIP na 30dni. :( Ja niestety nie grywam w cs 1,6, bywam na serwerze tylko chwile aby zobaczyć czy działa, jak macie ss z 30 czerwca to możecie na pw podrzucić, sam wszystkiego nie jestem w stanie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Gracz Focus dostał bana za wh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W takim razie. 1 miejsce - Dung2 miejsce Adi 3 miejsce Wiru Jest nam niezmiernie przykro, że gracz dostał bana, jaka szkoda.. ( a taka ironia ode mnie ;P ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi