vaaS 948 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: CSC | The_GanjaMan_PL 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: 4.IP/SID oskarzanego*:- 5.Data i godzina: Dziś około 14:05 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): HLTV, Logi, Bracon 7.Opis sytuacji: Był sobie fd pilnowaliśmy gr i dostałem Free Kicka pod powodem "AFK" ?? Nie tłumacz się tak, bo wyrzuciłeś mnie za AFK a nie podszywka, poza tym to nie była 1 runda kiedy grałem. Z borixonem pisałem na u@ poza tym przez 1 rundę prowadziłem, nie wiem jak ty słuchasz, czy w ogóle słuchasz. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 3 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Free kick miał mieć powód zmień nick ponieważ zazwyczaj duzo gadasz na mikro więc mogłem uznać Cię za podszywke... na mikro się nie odzywales więc dostałeś kicka. Fakt ze powód zły, ale mogłeś coś powiedzieć o potwierdzić ze to Ty. Cały czas się ktoś pytał czy to Ty i że Byś powiedział coś na mikro a Ty nic. Dałem Ci kicka mimo ze mogłeś dostać bana za podszywke na początku więc się ciesz. Edytowane 3 Lipca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Free kick miał mieć powód zmień nick ponieważ zazwyczaj duzo gadasz na mikro więc mogłem uznać Cię za podszywke... na mikro się nie odzywales więc dostałeś kicka. Fakt ze powód zły, ale mogłeś coś powiedzieć o potwierdzić ze to Ty. Cały czas się ktoś pytał czy to Ty i że Byś powiedział coś na mikro a Ty nic. Dałem Ci kicka mimo ze mogłeś dostać bana za podszywke na początku więc się ciesz. Nie mogłeś dać mu perma za podszywkę, ponieważ nie miałeś pewności a co dopiero dowodu by dać Gańdzi bana. I z tego co Gańdzia pisze, wynika, że przed tym zdarzeniem już coś mówił. Jest też opcja, że ktoś z Was kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Admin dostaje ostatnie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi