ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Cześć :) W dniu dzisiejszym mam dla Was gazetkę, mam nadzieję, że jak zwykle Wam się spodoba. Zapraszam do przeczytania. Dodanie serwera oraz działu z nim związanego - Diablomod CS:GO. Zmiana serwera FFA na AIM/AWP. [FORUM] Użytkownik miesiąca - Odnośnik [sERWERY] (CS 1.6/FFA) TOP15 - Odnośnik (CS 1.6/ODD2) TOP15 - Odnosnik (CS 1.6/JAILBREAK) TOP10 życzeń - Odnośnik (CSGO/FFA3MAPS) Top 3 - Odnośnik UBTEAM: [+] FunnyPuma ^^ [+] James0V. REDAKTOR: [-] Tymbarkowa GRAFIK: brak GAMER: brak aver → dett Siwy → Miłosz Reniaa → Wredotka MaeStr0 → Naturalny VeSaNe → SprinteR FuhrerOfFanta → RastaFanta Najbardziej lubianą osobą na forum jest -_-, posiada ponad 5 tysięcy polubień. [member=DuNg3()N], | Counter-Strike 1.6 - 53/4 , | Counter-Strike:Global Offensive - 24/4 Filmik udostępniony przez: [member=Pride] Filmik udostępniony przez: [member=SzeregowiecPL] *RESTAURACJA* - Jak panu smakowała kawa? - Dupy nie urywa. - Cierpliwości. Autor kawału: Kabaret Młodych Panów :D Edytowane 8 Lipca 2016 przez Winchester 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jak zawsze dobra robota, plusik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ou, moje 24/4 XDD Gazetka bardzo mi się podoba, jak z resztą poprzednie, leci +! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) W lipcu zmienił się przecież FFA na AIM/AWP - nie wiem czy to zostanie zmienione... chyba że pojawi się w wydaniu sierpniowym :p Ale jak zawsze dobra robota ! + Edytowane 7 Lipca 2016 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dobra robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jest moje prawilne 53/4 . Gazetka dobra jak zawsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Wspaniala robota ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi