BorixxX 1 350 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Normalnie proboje sobie wejsc na serwer i wyskakuje mi taki blad: http://www68.zippyshare.com/v/pu4TU7ZL/file.html (ss) Co moze byc tego przyczyna? @edit Juz jest ok sprawdzielm spojnosc pilkow i dziala, dzieki za pomoc. Edytowane 10 Lipca 2016 przez BorixonC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Sprawdź spójność plików 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkuxD 28 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Nie masz pewnie w cs'ie wgranych wszystkich map, które są na serwie i z nie wiadomo jakich przyczyn same się chcą się pobrać jak to się zazwyczaj dzieje. Musisz wgrać samodzielnie wszystkie mapki, które są na serwie do swojego cs'a. Ja tak zrobiłem i pomogło ;) powaliły mi się serwy :/ Mój post można usunąć xd Edytowane 5 Lipca 2016 przez wilkuxD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi