Mefedonek 1 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1.Twoj Nick: KochamSchaba 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Black-Hunter 4.IP/SID oskarzanego*: Nie wyswietla mi sie nic w konsoli 5.Data i godzina: 04.07.2016 - 20:39:38 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Swiadek Mlody_Desperados_ 7.Opis sytuacji: Puscilem z Yt jakis filmik ale przypadkiem mialem wlaczony mikrofon poniewaz mam ustawiony pod MOUSE 5 i mialem reke na myszce chwile pozniej dostalem bana, nie bylo nawet zadnego ostrzezenia. (dodam ze przez mikrofon filmik lecial doslownie 3/4 sekundy) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Potwierdzam, nie widziałem żadnych ostrzeżeń choć powinny być zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Tak przez przypadek mam świadka OptimusaPrima że puszczałeś muzykę na mikro może krótko ale 3 razy i chyba nie musiałem ostrzegać w tym przypadku bo kto jak kto ale ty chyba wiesz co grozi za puszczanie muzyki na mikro -.-. Poza tym nie powiedziałeś nawet zwykłego sory puściłem muzykę przez przypadek. /Edit To były żarty jeśli młody poczuł się urażony to Przepraszam. Ale jeśli to był obraźliwy nick to zobaczcie logi 2-3 minuty wcześniej ubawicie się. //Edit Mogłeś powiedzieć przecież masz mikro ... Edytowane 4 Lipca 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) black hunter dziwna zmiana nicku? http://www22.zippyshare.com/v/XOsepNq5/file.html http://www115.zippyshare.com/v/NBPh1cTc/file.html "5.28. Puszczanie muzyki przez mikrofon - ban 30 minut; ban 3 godziny;" Edytowane 4 Lipca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefedonek 1 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Jak mialem powiedziec "sorry" skoro odrazu po wylaczeniu mikrofonu dostalem bana? Edytowane 4 Lipca 2016 przez Mefedonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Zaczynamy.1. Co do bana: za każdym razem przed banem za mikrofon (wyjątek, gdy ktoś wchodzi na serwer i od razu leci z łaciną/krzyczy/piszczy itp.) najpierw ostrzegamy na Y@@. To tyczy się każdego admina, nie tylko Blacka. Sprawa zamknięta, Black pamiętaj o ostrzeżeniach. Troszkę nie w temat @, ale niech będzie. 2. Zmiany nicków.Nie zabraniam zmieniania nicków, o ile nie będą one urażały innych osób. Jeśli będzie jakieś zażalenie z tym związane, będę wyciągał konsekwencje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi