vaaS 948 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: The_GanjaMan_PL 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: BORIXON 4.IP/SID oskarzanego*: [iP] 5: 'BORIXON' (CT) -- 83.21.2.141:27005 [sTEAM_0:0:55016409 5.Data i godzina: Dziś, około 14:05 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1467720675__aim_9mm_esl0000.bmp 7.Opis sytuacji: Jak widać na ss gracz nazwał mnie kur**. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 5 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) A ja proszę o nagrodzenie użytkownika warnem zakładanie bez sensownych tematów. Przecież on Cię nawet nie obraził. Szybciej pod obrazę może podejść Twój lekceważący wpis "jakiś borixon". Skończ już siać ferment tymi skargami, bo czepiasz się o wszystko. Edytowane 5 Lipca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkuxD 28 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Nie wiem czy mogę się tu wypowiedzieć najwyżej otrzymam warna. Gandzia Ty jesteś jakiś dziwny typ. Próbujesz sobie posty nabijać tymi skargami czy coś? To co napisał tam Borix w 100% widać, że Cię tym nie obraził. Gdyby napisał coś w stylu "Gandzia Ty ku**o to rozumiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Skarga nie mająca sensu. Odrzucam. Ganja następnym razem warn za taką skargę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br /> Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /> <br /> Twoja skarga nie została przyjęta!<br /> <br /> Pozdrawiamy<br /> Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi