HaXoR 18 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 1. Nick: `HaXoR`;*2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%60HaXoR%60%3B%2A/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: :Mam na imię Mateusz, mieszkam w Rybniku (woj. śląskie) jestem kulturalnym, a zarazem miłym człowiekiem. Ponad życie kocham siatkówkę. Jest to moja pasja. Strażnikiem chciałbym zostać jak dzieci, które nie ogarniają cs'a robią sobie z innych graczy "bekę" (jak to sie mówi). Jest to bardzo wkurzające, chciałbym temu zapobiec.8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie) podaj Steam_ID jeśli tak: Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze - 13-21 , weekendy dłużej 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 7 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak, kilka razy. Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie podania! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Nieeeeeeeee. - Gt do bani - 2-3 dziennie???? Pokaż mi to na GT Co do reszty nie mam zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Słabe podanie Słaba aktywnośc na forum GT słabe Wiek moim zdaniem za mały, lecz jak używasz mózgu odpowiednio (to nie pocisk czy aluzja ) to ok. Nie przekonuje mnie jakoś Twoje podanie. Na nie, może jak poprawisz aktywnośc na forum i lepiej podanie napiszesz to wtedy zmienie zdanie ;) Edytowane 5 Lipca 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Ty chyba piszes te podania żeby sobie posty nabic. GT zerowe.... na serwerze Cię Wgl nie widzę Na nie Edytowane 5 Lipca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi