rozYebunda 11 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Typ gra już tyle czasu na serwerze i moim zdaniem leci na WH ... Wcześniej chciałem mu nagrać demko ale jak wchodziłem na spec to wychodził nagle z serwera.. Przed godziną 11 w ogóle sie nie ukrywał z wh , po 11 nagrałem demko . Proszę o sprawdzenieTwoj nick:rozYebunda Nick podejrzanego*:Mazowiecki MarcinDane podejrzanego [sID+IP]*:# 2 "Mazowiecki Marcin" 2371 STEAM_0:0:33826625 2 22:10 26 Data (dzien, gg:mm) zajscia: 6.07.16 przed 11 i po 11 :DTwoj dowod*:http://www67.zippyshare.com/v/MrM6jBiX/file.htmlRodzaj czita*:WH Nazwa mapki:dd2Czasy podejrzanych akcji*:IP /Nazwa serwera:only dd2 SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Obejrzałem demko. Tylko w pierwszej rundzie ma podejrzaną akcję pod reklamą, ale mógł dostać info od kogoś z drużyny albo zwykły fart. Na podstawie tej jedenj akcji nie mogę go zbanować - potrzeba minimum 3 podejrzane. Pozostałe rundy czysto.Ps. Dziwie się, że on jeszcze gra na serwerze po ostatniej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi