Bracon33 36 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Bracon 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:SzalonyProfesor 4.IP/SID oskarzanego*: STEAM_2:0:1916126929 62.122.233.20 Nonsteam 5.Data i godzina:2016.07.06 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): The_GanjaMan_PL 7.Opis sytuacji:Gram Sobie na DeathRunie a tu nagle wchodzi SzalonyProfesor na Nieobecnośći na JB. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nieobecność jest na serwer a nie sieć serwerów...... BTW i tak wszedłem na 5 min wiec elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) W sumie bez sensu, ale patrzeć na to "Czas nieobecnosci:od jutra do 15 sierpnia Cos od siebie:jakbym miał soboty i niedziele wolne to wejdę na forum o serwer -.- ale nie wiem jak to wyjdzie" Dziś nie było soboty albo niedzieli, czyli prawdopodobnie napisałeś nb bo Ci się nie chcę grać na JB.. tak samo inni admini wbiją na godzinkę dziennie i starczy.. Polecam się zastanowić, po co pisać nieobecność jak nie chce się grać? "Ganja Cię poprosił o napisanie skargi, bo wstyd mu za wczorajszą?" Za takie teksty już powinieneś warna dostać. Nie mam nic wspólnego z tą skargą. Przecież to ręce opadają jak się czyta te wasze skargi. Ganja Cię poprosił o napisanie skargi, bo wstyd mu za wczorajszą? Warnami was powinni nagradzać za te tematy. Są wakacje, wyjdźcie z domu, dotlencie się. To powinno pomóc. Edytowane 6 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi