twojtata 0 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Nick: u Link do SS: brak Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Skrypty' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:21071530' [AMXBans] Your IP [AMXBans] =============================================== Serwer:Deathrun Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12262 Witam Zwracam się z prośbą o odbanowanie ponieważ podany powód mnie nie dotyczy Pozdrawiam. Edytowane 6 Lipca 2016 przez twojtata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Admin ma 24h na przedstawienie dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) A o to i ja, Dowodzik: http://www37.zippyshare.com/v/dHUYjlhQ/file.html AutoDuckiem mi tu śmierdzi :) Polecam oglądać od 16:00 iż w dupnym momencie zacząłem nagrywać xd Edytowane 6 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 "Jak dla mnie czysty. Gra dziwacznie, ale nie widać żadnych skryptów" wypowiedź opiekuna Riasa. UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi