Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 nie jestem fanem taco, ale mam wrażenie, że utwór w stylu 6 zer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 sztosik! :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) nie jestem fanem taco, ale mam wrażenie, że utwór w stylu 6 zer Ja mam obcykane dokładnie obie epki i mam wrażanie że bardziej podobne do 900729, podobne flow. Tak czy siak fajnie posłuchać czegoś innego na polskiej scenie. Czekam na koncert w sierpniu w Płocku. Edytowane 9 Lipca 2016 przez Blaancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 takie sobie xd, wszystkie takie same tracki ma taco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 takie sobie xd, wszystkie takie same tracki ma taco Daj mi jego dwa takie same tracki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi