Złota Owca 624 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Nick:ProfesorekK Powod rezygnacji:Brak chęci do gry na tej sieci Cos od siebie:Może jeszcze wrócę. Dzięki za danie mi szansy na JB ale CS Go mod mnie już dobija i za bardzo się denerwuje... Elo PS. Tomi zastąp mnie godnie na pozycji admina. Mam nadzieję że ktoś za mną zateakni. Jakby co wiecie gdzie mnie szukać. I tak wiekszosc graczy będzie się cieszyć z mojego odejścia. Co tu ukrywać, malo osób mnie lubilo... Edytowane 8 Lipca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Rezygnujesz bo mod Cie qkurza? Chlopie zobacz ja tyle razy rezygnowalam wracalam i powiedzialam sobie ze juz nie wroce i co? Wrocilam. Przemysl to jeszcze , bo nie wierze ze calkowicie juz odejdziesz jak gdyby nigdy nic. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Powodzonka i elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Flagi odebrane. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi