LuukY 404 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Grafiką zajmuję się okazjonalnie, na razie znalazłem tylko te prace :P 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 3 praca najlepsza :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Mi się bardziej podoba druga, choć nie będę ukrywać, że napis mierny:) Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 1. Fajna, nieszablonowa. Jakaś inna czcionka by się przydała. 2. Rekin średnio, napis nie pasuje, render nie wtopiony. 3. Najlepsza z tych trzech. Niepotrzebna ta czarno-biała ramka. Render za bardzo pochłonięty przez inne części pracy. Zgaduje że robione w photoshopie? :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 1. Fajna, nieszablonowa. Jakaś inna czcionka by się przydała. 2. Rekin średnio, napis nie pasuje, render nie wtopiony. 3. Najlepsza z tych trzech. Niepotrzebna ta czarno-biała ramka. Render za bardzo pochłonięty przez inne części pracy. Zgaduje że robione w photoshopie? :v Niestety nie, Gimp :P A praca była robiona ze stocka a nie renderu ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Prace fajne ^^ takie 6-7/10 Popracuj tylko nad tekstem/czcionką i będzie świetnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Prace fajne ^^ takie 6-7/10 Popracuj tylko nad tekstem/czcionką i będzie świetnie :D Kilka avatarów na usprawiedliwienie napisów. Nie lubię jakichś wydziwianych napisów w sygnach. Ps. każda z tych prac robiona na zlecenie ;p 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Genialna, więcej takich ;D Podobają mi się prawie wszystkie, nice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Kilka avatarów na usprawiedliwienie napisów. Nie lubię jakichś wydziwianych napisów w sygnach. Ps. każda z tych prac robiona na zlecenie ;p 1 napis kosz 2 jaram się mocno 3 całkiem spoko 4 nie podoba mi się ten napis, wgl jak dla mnie cały ten avatar jakiś taki xd 5. prosto ale fajnie, najlepszy jak dla mnie :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 praca z jokerem i ostatnia wygrala :v zrób mi taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PixelART 5 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 A ja będę inny. 1 i 3 praca w ogóle nie przypadła mi do gustu. Za to druga mi się najbardziej podoba, aczkolwiek brak wtopienia renderu. Prosta i na temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jedno z pierwszych zleceń na forum :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bound 45 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ostatni awek nawet spoko ale napis chyba nie jest wygładzony i mi się średnio podoba ale jest spoko oby tak dalej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wow, avatary są świetne, mi się podobają zwykłe napisy, a nie jakieś wymyślne, można napisać do Ciebie na priv zlecenie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Wow, avatary są świetne, mi się podobają zwykłe napisy, a nie jakieś wymyślne, można napisać do Ciebie na priv zlecenie? :D Można :p edit:nowości Starsze prace(te wykonałem ponad rok temu): Edytowane 17 Lipca 2016 przez LuukY 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Futbolista to istny sztos. Zajebiście mi się podoba. Ta sygnatura pod nim jakaś taka nijaka xd Napis w awatarze do zmiany totalnej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bound 45 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 ten pattern na tej 1 starszej sygnie jest nie potrzebny i trochę mono razi w oczy ale jest okson spokson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Nowości :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Hans mi się nie podoba, nie moja kolorystyka, myślę że czarno biały byłby lepszy ;d Ta druga praca tak jak mówiłem, przegiąłeś z tymi efektami xd Praca dla MajuNa bardzo mi się podoba, chyba jak dotąd najlepsza. Avatary średnie poza tym środkowym, wyszedł naprawdę fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) z przed 5 minut, jeszcze ciepła praca :D Edytowane 20 Lipca 2016 przez LuukY 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 ładna praca z Maldinim :v propsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Hans syosik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Maldini fajnie, lecz niepotrzebna ta tekstura na piłkarzu. Znowu przedobrzyłeś trochę z tym :v Ale propsy, rzadko zdarzają się prace z piłkarzami innymi niż CR7, Messi czy Ibra :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Coś mi nie pasuje prawa strona pracy, ale nie chce mi się już z nią męczyć. Praca wyszła podobnie jak Maldini :( 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Coś mi nie pasuje prawa strona pracy, ale nie chce mi się już z nią męczyć. Praca wyszła podobnie jak Maldini :( Nie potrafiłabym wstawić pracy z której nie jestem "dumna" xd Nie będę kłamać, prace kompletnie nie w moim stylu. Nie podoba mi się sposób wykonywania i nie widzę w nich żadnego pomysłu. Może z dwie prace (chyba avatary) widziałam w Twoim wykonaniu i były całkiem całkiem (: Jednakże życzę powodzenia, skoro sprawia Ci to przyjemność i dalej się uczysz - trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi