eQu 113 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 1. Twój Nick: eQQ2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: Dex4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:423539305. Data i godzina zdarzenia: 09-07-2016 17:056. Mapa: de_mirage 7. Opis sytuacji: Zaczęliśmy mapę po stronie ct miałem kasie to kupiłem sobie hełm. Gdy wszyscy umarli postanowiłem pójść na a gdzie była bomba po czym w jungli wyrwałem dwie głowy i żyłem bo miałem hełm i kevlar bo po czym admin dex powiedział kup sobie 2 hełmy a ja mu na to kup sobie mózg. Minęły 2 rundy o tego co powiedziałem i dostałem bana za niby obrazę admina. Jak by mi dał od razu bym może się nie czepiał ale dał jakie 2 lub 3 rundy po tym incydencie. Jak by Mivers mógł proszę o wyjaśnienie to z Adminem który działa mi pomału na nerwy. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://432401.node80.pukawka.pl/dem-de_mirage-1468076280-1468077120.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexterovsky 13 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie rozumiem, jak bym Ci dał bana od razu to bys nie pisal skargi? to chodzi Ci o to ze dalem bana czy o to ze 2 rundy pozniej? Co za bezsens. Btw. Nabijasz sobie posty czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornetjjn 1 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Też nie lubię eQQ bo jak dla mnie jest odpalony ale w tej sprawie się z nim zgodzę bo nie panujesz w niektórych momentach nad sobą. Ale wole się w tej sprawie nie odzywać bo jak wejdę na serwer na wejściu mi dasz bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Według mnie Dexter słusznie Cię zbanował , takie chamskie odzywki typu "Kup sobie mózg" są nie na miejscu. Fakt , że Dexter czasami nie potrafi zapanować nad emocjami tak jak każdy z nas , nikt nie jest idealny. Jednak będę mieć Cię Dex teraz na oku zdarza Ci się wyzywać, nikt nie może obrażać innych graczy trzeba zachować kulturę. Pozdrawiam. Edytowane 9 Lipca 2016 przez Kasiaaa Na prośbę opiekuna zamykam. //Kasiaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi