CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Spoiler allert Jestem w trakcie oglądania 6 sezonu. W 10 odcinku piątego sezonu wydarzyło się wiele rzeczy, sąd na królu, królowej matce, królowej i bracie królowej. Zginął maester a potem królowa matka wysadziła świątynie ze wszystkimi pobożnymi, król wyskakuje przez okno-pogrzeb. W tym czasie Jamie popłynął po córkę. Teraz sezon 6: wszyscy żyją, król żyje, królowa żyje, wszystko żyje. Przypływa Jamie z martwą córką i pobożni go oskarżają itp. itd. Niech mi ktoś powie gdzie się zgubiłem? To jakieś wizje były czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Mówisz ze w piątym sezonie królowa wysadzila wszystko i król spadł? To było w 6 przecież, oglądasz odwrotnie czy co?XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jutro się upewnię ale chyba odcinki pomieszali na stronie. Szare to te, które obejrzałem więc nie oglądam odwrotnie. http://screenshot.sh/n9J6VlVHIOOc8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 No to wygląda na to, że pomieszali bo oglądałam wszystkie i te wysadzenie jest ostatnim odcinkiem w sezonie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 To co opisałeś dzieje się w ostatnim odcinku sezonu 6. Tylko, że nie matka smoków niszczy świątynię, a Cersei. A Jamie Lanister popłynął po córkę w sezonie 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 "Królowa matka" to matka króla :D Tak się do niej zwracali :D Troszkę szkoda, że przez tą pomyłkę zespoilerowali mi tak ciekawe wydarzenia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexterovsky 13 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 No to wlasciwie caly 5 sezon juz dla Ciebie bez sensu ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi