oVer 12 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: LEGENDARY BH GAMING | oVer 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: The__ganjaman_pl 4.IP/SID oskarzanego*: nie znam 5.Data i godzina: teraz 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):swiadkowie: MefedronXDXD, Jazdaaaaaaa 7.Opis sytuacji:Dostalem bana bez powodu nic nie pisalem do admina a otrzymalem bana za prowokacje prosze sprawdzic logi :D http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12629 *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 9 Lipca 2016 przez oVer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefedonek 1 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Potwierdzam, gdy Ganja wbil na serwer po minucie/dwoch oVer dostal bana z powodem Prowokujesz po czym Ganja Przedluzyl go na tydzien (Tak pisal na sayu ile w tym prawdy to nie wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazdaaaaaaa 2 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Ja też przy tym byłem i LAGER nikogo nie prowokował!!!!! Mefedonek pisze prawde. Edytowane 9 Lipca 2016 przez Jazdaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Rzucałeś do mnie teksty typu "trzeba znowu go wyvote'ować" uznałem to za prowokowanie, Proszę sprawdzić logi w czasie nadania bana, po nałożeniu bana na u@ napisałeś do mnie "ty kur*o". (Bana na tydzień nie przedłużyłem). Zmowa na mnie nie ma sensu, iż jestem nieugięty. Zawsze jak oVer do mnie zaczyna to wy zawsze dokładacie swoje 3 grosze. Ale to się skończy, będę takie sytuacje traktował regulaminowo. @Jazdaaaaaaa Po 1 "Edytuj" Po 2 Dowody. Edytowane 9 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazdaaaaaaa 2 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 tylko szkoda że, ty nie przestrzegasz regulaminu :( bo np: wczoraj jak zapytałem sieciebie jak długo grasz, to mi powiedziałeś przez mikro "a huj cie to obchodzi" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVer 12 Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie pisałem , że trzeba Cie wyvotowac. A na u@ napisalem ,,Ss*j wora '' :) A bana przedluzyles bo mi sie ciągle wyswietla ze jestem zbanowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Admin nie może przedłużać banów po jego nadaniu. Gandzja jedyne co mógł zrobić to po nadaniu Ci bana, jeszcze przez konsolę zbanował Twoje ip, ale to trzeba w logach sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 http://amxbans.cs-classic.pl/search.php jak widać w amxbans ban już dawno minął, poza tym oVer ciesz się że ban jest na 30 minut bo za takie teksty na u@ powinieneś otrzymać bana na 1dzień -.- ,a ty Ganja panuj nad słownictwem bo czasem ci się zdarza "wypalić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Sprawa pierwsza: gracze oVer i MefedronXDXD dostają bana na tydzień za "pożyczanie sobie nicków". Obaj gracze dostają bany permanentne za używanie cheat engine. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi