TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Imie : KamilWiek : 22Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Na starym forum było 40, tutaj 13h.Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Tygodniki/Dzienniki Podejmę sie próby.Znajomość z większością użytkowników: Tak.Dlaczego ja ?: Zrobię to co do mnie należy, czyli te działy... Ponieważ mało, osób pisze już Tygodniki i dzienniki, więc dlatego postanowiłem, że podejmę sie próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jestem na tak. Dobry wiek i aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dla mnie jest mało aktywny , ostrzezenie masz .. na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na TAK Wiek Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jestem na Tak :0 Ogarnięty, miły, da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jestem neutralny Wiek Wywiady piszesz ładne ale minus to WARN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waleczny. 0 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jestem na tak. Tylko odrób warny !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Cały wywiad zajęty są 3 osoby i wystarczy Wybierz inne działy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Paweł wybrałem tyodniki/dzienniki :< Podejmuję próbę 2. Obowiązkowo brak warnów! Edytowane 4 Marca 2013 przez Musk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) Masz 2 to cię dyskwalifikuje, Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi