PumasS 483 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Realm of The Mad God, stara gra przeglądarkowa. Grafika nie powala, bo jest 2D, ale da się grać, a gra sama w sobie super! Tak prezentuje się gra: Po jednym zdjęciu gry się nie ocenia, więc zapraszam wszystkich chętnych do gry :) Chętnych do gry ze mną zapraszam do wpisania się w tym temacie lub osobno na PW. Edytowane 10 Lipca 2016 przez PumasS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Bond 1 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Ja Moge z Toba pograć grałem (i gram ) w ta gre od ponad roku i wiem co i jak zaproszenie juz ci wyslalem Edytowane 12 Lipca 2016 przez James Bond 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Po zdjęciu oceniać zabraniasz a nic więcej nie dałeś :D Opisz chociaż reguły gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi