PixelART 5 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Znajdą się chętni na +/- 3 rankedy w go? Moja ranga to DMG i szukam od Krzyżowanych do Orzełka. Standardowo mapy DD2/Mirek/Inferno/Cache lub też inne prócz cobbla i over'a. Mój steam to: http://steamcommunity.com/id/Destero19 Jak ktoś chętny to pisać z linkiem do profilu steam :p HF & GL :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Znaczy polecam uważać, bo nigdy nie wiadomo ;) Szkoda, żeby cofnęło komuś mecze/ dało CO-VACa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PixelART 5 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Niby wiesz jak jest, jak mam dobry dzień to mnie reportują, z tamtego meczu nawet mam SS'y jak mi pisali. No raczej musiałem mieć WH bo 26/14 bym bez tego nie ugrał xd Głównie zazwyczaj reportują za to, że padną, ale się nie dziwię xd A tak serio to gram czysto bo gram dla przyjemności i nie mam zamiaru tracić gry. A kuncek gra ze mną i jak mu powiedziałem, żeby zobaczył moje komentarze to jeszcze swój dodał xd PS. Mogę prosić o przeniesienie tematu? Nie wiem czemu tutaj napisałem xd Edytowane 11 Lipca 2016 przez PixelART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Przenosze. //nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi