Marina. 1 405 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań do piątku ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 [P] Hej :D [P]Jak sie masz? [P]Co tam w swiecie Pazdanowo-Vegetowym? [P]Czemu Vegeta a nie Kucharek? XD [P] Dlaczego CSC? [P]Chyba tyle,to pa :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 [P] Jak masz na imię? [P] Lubisz wyzwania? [P] Czarnulka czy blondynka? [P] Co lubisz robić w wolnej chwili? [P] Piłka nożna czy ręczna? [P] Lewy czy Błaszczykowski? [P] Może frytki do tego? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] Oglądasz seriale? [ jak tak go jakie ] [P] Jaki ostatnio oglądałeś film? [P] Jaki masz telefon? [P] Lubisz kiełbache z grilla? [P] Wolisz koty czy psy? [P] Wierzysz w przyjaźń damsko-męską? [P] Morze czy góry? [P] Dzień czy noc? [P] Zima czy lato? [P] Palisz petki? [P] Jak masz na drugie imię? [ o ile masz ] [P] Jaki masz znak zodiaku? [P] Ulubione imię *żeńskie*? [P] Chodzisz w dresach? [P] Chodzisz na siłke? [P] Skąd jesteś? [P] Męczą Cię moje pytania? [P] Lubisz czytać książki? [P] Podaj dwa najlepsze filmy z Vin'em Diesel'em [P] Ulubiony kolor? [P] Dlaczego akurat ten kolor? [P] Cytat na dziś? [P] Piosenka na dziś? [P] Dokąd chciałbyś udać się w podróż? [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO, od czego zaczynasz? [P] Co masz teraz na sobie? [P] Jak się czujesz? [P] Jaka piosenka najlepiej opisuje Twój dziesiejszy dzień? [P] Czego się najbardziej boisz? [P] Jeździłeś kiedyś na łyżwach? [P] Masz już dość? [P] To jeszcze nie koniec moich pytań, jesteś tego świadomy? [P] Masz tatuaże, bądź planujesz je mieć? [P] Jesteś brunet czy blondas? [P] Co możesz powiedzieć o sieci? [P] A co powiesz o osobach na tej sieci? [P] Który nick (z tego forum) najbardziej Ci się podoba? (Nie licz własnego) [P] Jest ktoś z kim świetnie się stąd dogadujesz? [P] Lubisz wątróbke? [P] Jesteś okrutny? [P] Uważam, że szczerość przede wszystkim i mimo wszystko, zgodzisz się ze mną? [P] Skąd pomysł na Twój nick? [P] Jaki był Twój pierwszy nick w csie? [P] Pamiętasz co Ci się śniło zeszłej nocy? [P] Bajka z dzieciństwa? [P] Film, który chętnie polecisz? [P] Czy miałeś kiedykolwiek problemy z policją? [P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? [P] Kończymy już chyba z tymi pytaniami, co? [P] Tylko świruje... najlepszy kawał z jakim chciałbyś się podzielić? [P] Oglądałeś "Daredevil"? Jeśli nie to polecam [P] Lubisz horrory? [P] W jaki sposób odkryłeś, że św. Mikołaj nie istnieje? [P] Na co byś wydał wygrane 100 tysięcy zł? [P] Twoje ulubione... czyli co byś zabrał na bezludną wyspę? [P] Ulubiony aktor? [P] Siły nadprzyrodzone - najlepiej rozmawia się wieczorem, przy świetle księżyca i zapalone świeczce... - Czy wierzysz w przeznaczenie, we wróżby? - A jeśli UFO istnieje? - Kim byłeś w poprzednim wcieleniu? [P] Lubisz imprezować, [P] Często imprezujesz? - Lubisz / potrafisz tańczyć? [P] Czy wygląd ma dla Ciebie duże znaczenie? [P] Zmienił byś coś w swoim życiu? [P] Lubisz długie spacery? [P] Co robisz kiedy się nudzisz? [P] Kończymy z tymi pytaniami? Tym razem serio, dzięki za odpowiedzi ;d 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) [P] Twój świat kończy się na najkach? [P] " A gdybyś dostał limit słów, dajmy na to że po 100 umrzesz czy byś pier*$&%ł o tym jaki odniosłeś sukces?" :v [P] Twoje top3 polskiej sceny HH? [P] Szesnasty czy Oxon? [P] Masz jakieś płyty ulubionych wykonawców? [P] Lubisz mnie czasem? :v [P] Słuchasz tylko polskiego rapu czy może zagraniczny? Polecisz kogoś? Edytowane 11 Lipca 2016 przez Blaancik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 [P] jaką grę najbardziej lubisz ? Chodzisz na silke ? Jeśli tak to ile na.klatę ? Uprawiasz jakiś sport ? Za jakim klubem piłkarskim jesteś ? Dlaczego miałeś pretensję do jednego z użytkowników który napisał post pod podaniem na admina serwera na którym on nie grał w ogole ? Skąd pomysł na nick ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 [P] Grasz w metka jeszcze? [P] Jaki lv? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Skąd dowiedziałeś się o sieci? Jak do nas trafiłeś ? Czym się zajmujesz? Ile masz lat? Skąd jesteś ? Lubisz wywiady środowiskowe? :D Masz jakąś pasję ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PixelART 5 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) [P] Czym się interesujesz? :D [P] Masz jakieś nałogi? [P] Co robisz w wolnych chwilach? [P] Jak to jest być prawie przyprawą? xd [P] Masz prawko? [P] Wolisz auta czy motory? Edytowane 12 Lipca 2016 przez PixelART 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 [P] Czemu nie piszesz już do mnie na GG?[P] Kiedy się ścigamy? [P] Kiedy pogadasz ze mną na TS? [P] Zarzucisz jakimś dobrym kawałkiem?[P] Tęskniłeś jak odszedłeś?[P] Ulubione danie?[P] Bocik? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Czemu odszedles? ;( Selfik na zgodę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 [P] Cieszysz się ? [P] Lubisz kebsy? [P] Czemu taki nick? [P] Spodziewałeś się nominacji? ^^ [P] Masz psa? [P] grasz w csgo? [P] Oglądasz kiepskich? [P] Jak szkoła? xd [P] Lubisz batony XD? [P] Przyślesz mi kilka? Nie jadłem od miesiąca :( [P] Durum czy w bułce? (kebs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czekamy na odpowiedzi! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 [P] Hej kociaku :D [P] Kochasz mnie? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Ile masz w bicu? [P] Mam większego bica od Ciebie, wiesz? [P] Jaki kolorek na forum Ci się marzy? [P] Zaśpiewac Ci? [P] Jak będę głodna to ogarniesz mi jedzenie? [P] Czemu w nicku masz przyprawę? [P] Dużo jesz? [P] Trenujesz coś? [P] To prawda, że farbujesz się na rudo? [P] Czy jednak wolisz fryza na pazdana? [P] Cieszysz się, że udało mi się załapać na pytanka? [P] Kochasz Marinę za to, że otworzyla temat? :D [P] Co znaczy skrót "jp"? [P] Myślisz, że to koniec pytań? [P] Wiesz o tym, ze nie? [P] Czy ja jestem zabawna? [P] Masz dziewczynę? [P] Jaki masz rozmiar stanika? [P] Nosisz skarbetki i sandały? [P] Jakie masz plany na resztę wakacji? [P] Jakie kraje zwiedziłeś? [P] Lubisz matematykę? [P] To prawda, że wąchasz klej? [P] Opisz siebie w trzech słowach [P] Jakie masz wady? [P] Jakie masz zalety? [P] Ile czasu zajęło Ci odpowiadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi