danq 0 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie chce się pieprzyć z podaniami.Guard viper zgładził mnie na wojnach gangu gdy wpadłem do parkura. Chciałem go zrobić a on mnie od razu zgładził pod pretekstem "kampisz".Zdenerowaony powiedzialem, że jego matka kampi a on mnie z kickował. Niezła administracja tutaj jest. Ta bez kitu Kampiłem ta, jak ja przeszedłem prawie a ty coś gadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamoxPompa 15 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Danq po pierwsze napisz wzór skargi,a po drugie jeśli jesteś np. na parkourze i przechodzisz go nwm. z 1min , to ma prawo cie zabic bo byłeś w tym miejscu długo (PS. jest taka zasada "można kampic przynajmniej 10s." ) i po trzecie dla mnie bardzo dobrze zrobił. Ja też miałem sytuacje że byłem na parkourze i mnie admin zabił. Zrozumiałem że byłem w jednym pomieszczeniu i powiedzmy "kampiłem" i nie dość próbowałem przejść i ale trochę długo mi to zajeło :p Jeśli nie podoba ci się serwer, administracja czy zachowanie guardów lub adminów to nie graj na tym serwerze. A pro po wyzywania administracji dostałbyś bana na 3h :P Pozdrawiam AdamoxPompa Edytowane 12 Lipca 2016 przez AdamoxPompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0z4k 10 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Danq kampiłeś i dlatego cie zabił. A za to że go wyzywałeś to powinieneś bana dostać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1PER 10 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Kampiłeś w jednym miejscu dłużej niż 10sekund na WG, miałem obowiązek cię zabić. Przedtem powiedziałeś do innego gracza "Zamknij ryj"- upomniałem cię, potem obraziłeś mnie więc cię kicknąłem. EDIT: Jak już ci napisałem Kampienie to przebywanie w jednym miejscu dłużej niż 10 sekund, i co z tego że go prawie przeszedłeś, niezależnie czy byś był na początku czy na końcu parkoura, byłeś tam dłużej niż 10 sekund czyli KAMPIŁEŚ. Teraz się tylko pogrążasz, przestań w końcu wyzywać innych! Edytowane 12 Lipca 2016 przez V1PER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allenku17 4 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Po 1 , V!per bardzo dobrze zrobił bo można przebywać w pomieszczeniu do 10 sek po czasnie jest już zaliczane do kampienia . Po 2 , ty powinienes dostac bana za obraze a nie viper stracic quarda. Po 3 weź wróz od innych skarg. Dla mnie skarga do ODRZUCENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Brak wzoru, odrzucam. Odnośnie tego co napisałeś, wpadłeś do parkura i to twoja wina, że nie mogłeś wyjść, trzeba było uważać, a kick słuszny bo obrażałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi