Heheszkina 0 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nick: HeheszkinaLink do SS: po co -.- Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Auto-Duck, Przyznales sie.' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:114262761' [AMXBans] Your IP: 'po co wam to -> macie steama tyllko' [AMXBans] =============================================== Serwer: Deathrun ^^Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php -> szukajta se bo nie widzialam odnosnika -.- OPIS SYTUACJI : < BO TO WAZNE NIE ;-; >Skakałam se, nawalałam strefami, az no zauwazylam ze jest admin na serwerze, więc sie go zapytałam na u@, na ile bym bana dostala za ad < auto duck dla niekumatych >, no i pytałam i pytałam, tam za 3 razem ziomek w koncu chyba zauwazyl, ze do niego napisalam no i sie zapytal, czy mam tego binda. wiec ja dalej ponowiłam pytanie na ile bym dostala i dla beki napisalam ze mam <co w ogole nie jest prawda, bo nie mam tego, dla ciekawskich moge na pw cfg podeslac -.- > no i po chwili perma dostalam co dla mnie jest glupota bo tylko o odpowiedz mi chodzilo. Jesli kazdego masz banowac NA SŁOWO, ze powie ze ma nwm chciazby g-strafe, ntigera czy cos to serwer wiecej straci niz zyska :D Jesli bedziesz sie wykłócał, ze uzywalam tego to od razu Ci mowie ze to bylo normalne duckowanie na spawnie < a ze to podobnie wygladalo do ad to juz nie moja wina, ze duzo na hns siedzialam itp >, bo na dr_grass jest ustawiona strefa na kazdej mapie jakiej byś nie ściągnął, ze da sie rozpedzic. A ze opiekun nie chce czy tam nie umie ustawic pluginu to juz nie moja sprawa :V Prosiłabym o jakies szybkie rozpatrzenie tego tematu :v Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 6. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Poradnik: http://forum.cs-classic.pl/topic/18919-poradnik-jak-dosta%C4%87-ub-krok-po-kroku/ Wszystko ma być zrobione perfekcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi