CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Obejrzałem już TWD, GOT, Hannibala, Wikingów, Breaking Bad, LOST i Skazany na śmierć Co jeszcze polecicie według własnego gustu? Edytowane 12 Lipca 2016 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Lost, Peaky Blinders, Fargo, Mr. Robot, Skazany na śmierćZ czego najbardziej polecam Mr. Robot i Skazanego na śmierć i 1 sezon Fargo Edytowane 12 Lipca 2016 przez ev1l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Zdecydowanie: - Band of Brothers - TOP 1 eveerererer świat (2 wojna światwowa) - The Pacific - TOP 2 (2 wojna światowa) - Sons of Anarchy - Jedno z najlepszych (Gang Motocyklowy) - Containment - Coś innego, specyficzny i wciągający / 1 sezon (Śmiertelny Wirus i odcinanie miasta kwarantanną, nie żadne zombie ;) tylko realistyczny) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Arrow, Flash, Prison Break (loffki xd), i teraz oglądam suits, też spoko :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Żywe trupy, Z Nation, iZombie POLECAM!!! :D M jak Miłość xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ciało niepedagogiczne - świetna komedia i nauczycielach czujących i bawiących się jak studenci :v Kompania braci- II WŚ Dr. House <333 Pingwiny z Madagaskaru :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja polecam The 100, myślę, że mogłoby Ci się spodobać. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie jestem wielkim fanem seriali ale mi do gustu strasznie przypadł Dexter. Jest po prostu super :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja polecam The 100, myślę, że mogłoby Ci się spodobać. Jeeeny, jak ja mogłem o tym zapomnieć :c Zaiste, serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jak lubisz tematyke mafii, narkotykow to polecam Gomorra (wloska mafia) oraz Narcos (Pablo Escobar i jego narkotykowy Kartel z Medellin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q1aser 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja polecam stare polskie seriale komediowe, np. Miodowe Lata. W necie są odcinki a dobre i smieszne to było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpi123 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Polecam House of Cards - bardzo fajnie przekminiony polityczny świat USA Dodatkowo - Teoria Wielkiego Podrywu - totalna głupota, ale pośmiać się można a także Jak poznałem Waszą matkę - komedią połączona z poważnymi momentami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Suits - wkręciłem się tydzień temu i już 4 sezon łykam.NarcosZakazane imperium 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Suits - wkręciłem się tydzień temu i już 4 sezon łykam. Miałam zacząć to oglądać, więc mówisz, że warto? ;d Chicago fire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Miałam zacząć to oglądać, więc mówisz, że warto? ;d Tematyka prawnicza, ale jeżeli spodoba Ci się pierwszy odcinek to kolejne będą tylko formalnością :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Tematyka prawnicza, ale jeżeli spodoba Ci się pierwszy odcinek to kolejne będą tylko formalnością :PWidziałam krótki trailer i początek pierwszego odcinka i przyznam, że zaciekawił mnie ;d później jednak wyleciał mi z głowy :P Dzisiaj na pewno obejrzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Polecam obejrzeć outcast: opętanie. Wciągający, szczególnie 9 odcinek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebola 11 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Mr. Robot oraz Grimm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazoro 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja polecam Dochodzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NovaMaGiK 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Gra o Tron , The Walking Dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Polecam te seriale co podal Szeregowiec ( sons of anarchy, containment) i Nessia. Od siebie moge dac: Reign, pretty little lairs, teen wolf, the originals 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jopek91 1 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja lubię ogladać Big Bang Theory :) mój ulubiony serial :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 The Walking Dead ! <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgameQQ 0 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 The walking dead Lub Star Wars VII <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 polecam jeszcze SKINS SCREAM QUEENS - ale to nie dla każdego ORANGE IS THE NEW BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi