654 0 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick : 654Link do SSów : http://www.sendspace.pl/file/696358608efc8640b003dd2Wycinek z konsoli Jest w ss'ach wyżej. Myślę że admin o nicku "demoN xd" nie jest dobry kandydatem na admina, bo nie spełnia swojej funkcji dobrze.Serwer :FFAmoje ip:78.9.73.114 Zostałem zbanowany już drugi raz, i znów bezpodstawnie:), proszę skoro już wybieracie adminów, to żeby nie były to dzieci w wieku 14 lat, bo zabijesz przez ścianę i od razu ban:),wybieranie na adminów graczy którzy grają od 2011/2012 roku też jest złym pomysłem, bo na początku kazdy jest dla tej osoby odpalony. + DLA ADMINÓW, KTÓRZY BANUJĄ MNIE ZA TO, ŻE GRAM NA NON STEAM, RADZĘ DODAĆ MNIE NA STEAM (kamal760), 2k5 kolego, a na steam nie mogę grać bo mam problem, którego nie moge rozwiązać mianowicie nie chce się włączyć tam cs TAM NA MOIM PROFILU ZOBACZYCIE MOJE LINKI ESL, ALLPLAY, CZY LC MOŻECIE WYZWAĆ Z CHECIĄ ZA GRAM ,pojde do kawiarenki i tam Cie ugram do 0. Pjontka !.BANUJCE DALEJ BO WAS NON STEAM BIJE hueheuhe.Prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wybacz ale mi te ss nie działają zapakuj w rar i na zipschare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi