SinneE 30 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: DawideK (PsychoL <3 , Patrycja <3 SinneE ) 2. Imię:Dawid 3. Wiek:18/19 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/PsychoL%20%3C3/193.33.177.101:27156/ http://www.gametracker.com/player/Dawidek/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Witam wszystkich mam na imie Dawid, czesc z was pewnie mnie kojarzy ;). Nie lubie opowiadac zbytnio o sobie, kto bedzie mial jakies pytania moze zadawac na pw ;3. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Poniewaz gram dosc czesto i z pewnoscia sie przydam, wiem o co chodzi bo bylem nie raz juz adminem, umiem rozpoznac cheatera co nie raz pokazywalem piszac na u@ czy na PW Steam, mysle ze nadam sie na to stanowisko :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:1:64664501 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2h ( bywa i wiecej ) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od rana do wieczora 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Oj z 5 latek 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Nessia - mialek kilka nickow a nie chce tu spamic gt :) Edytowane 14 Lipca 2016 przez SinneE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Składka jest wiek jest kultura powiedzmy że jest ogarnięcie jest tylko podanko coś skromnie napisane ;) Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Na tak: +doswiadczenie, +steam, +skladka, +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Na tak. +składka +doświadczenie +steam +GT, lecz mogłoby być lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 nie slabe gt slabe podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Czyste konto banów. Majk, składka, doświadczenie. Gracz raczej bezkonfliktowy. Myślę że można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Na TAK: +wiek=doświadczenie +AMX +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivoPL 16 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Na tak. Co prawda podanie mogło być ładniejsze... ale nie o to tutaj chodzi. +składka +wiek +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 +Miałeś admina+Amx+/- GTDodam od siebie, że na miejscu opiekunów widziałbym Cię na okresie próbnym dwóch tygodni, ponieważ miałem okazję z Tobą współpracować jak byłem opiekunem na DD2 i pamiętam jak były problemy z Twoją aktywnością na forum, a potem na serwerze jak Ci się znudziło grać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffiuuu 13 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dla mnie okres próbny :/ Podaniem mnie nie zadowoliłeś, GT masz takie sobie xd Może kiedyś często grałeś, ale chwilowo to mało co cie widzę na serwerze. Ale za to przyjemnie się z tobą gra oraz pisze. Pamiętam cie jedynie z nicku Psychol :x Popracuj nad GT i jestem na TAK :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Słabe podanie i GT. Kiedyś grałeś sporo, ale ostatnio mało Cię widzę. Składka jest, doświadczenie jest. Proponuje okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Wszystko na + Znany przez wiekszość lubiany więc nie widze problemu , zapraszam do grona Graczy/ Adminów dd2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi