Reniaa 848 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Nick: Reniaa Powod: urodziny szescioletniej bratanicy mojego narzeczonego Czas nieobecnosci: od jutra do niedzieli wieczora Cos od siebie: Jutro jade na kilka godzin do Wloclawka pozalatwiac kilka spraw a pozniej jade na weekend do tesciowej, bo pojutrze sa urodziny szescioletniej bratanicy mojego narzeczonego . Do siebie wroce w niedziele kolo wieczora :). Edytowane 14 Lipca 2016 przez MalaWredotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ok, ok. Widziałem już wczoraj ale zapomniałem zatwierdzić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi