cianek 85 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick:Mlody_Desperados_ 2. Imię:Krystian 3. Wiek:15 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Jest 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Mlody_Desperados_/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie używałem 9. Parę słów o sobie **: Mam na imię Krystian, mam 15 lat, po wakacjach będę chodził do 3 klasy gimnazjum, kocham gry komputerowe a zwłaszcza grać w nie. Lubię grać w piłkę nożną od czasu do czasu, ale teraz chodzę w większości na siłownie bo mnie dopadła lekka kontuzja nogi i nie mogę biegać. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ jak często wchodzę na serwer to admina nie ma zazwyczaj, a jak jest to nie zauważy danej sytuacji. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4 godzin 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Są wakacje także, raz mogę pograć 2 godziny, raz 5 godzin, a raz cały dzień mogę przegrać na serwerze, ale po wakacjach pewnie od 15 do 22, zależy jak ze szkoły będę wracać. 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 4,5 lata 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak, na tym serwerze. ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 15 Lipca 2016 przez Mlody_Desperados_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Jestem za okresem próbnym 2 tygodnie. Plusy: Zna Amx Składka Wiek Miał Admina Mikrofon Minusy: GT pozostawia wiele do życzenia "Trochę" nie panujesz nad słownictwem ;) Powodzenia Krystian :) Edytowane 15 Lipca 2016 przez Black Hunter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Jestem na nie.Często się kłócisz.Puszczasz muzykę na mikro.Administracja jest pełna i praktycznie zawsze jest admin.Kultura Level 0.Twoja ilość banów jest nie do opisania. Edytowane 15 Lipca 2016 przez Rias Nie pisz, że administracja jest pełna. O tym zdecyduję ja albo Vorden. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Jestem na Nie -nie ogar -skracasz nawet na innych nickach :3 -bulwersujesz się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Na nie: -nie przestrzegasz regulaminu -zawsze gdy wejdziesz na serwer to z kimś się pokłócisz -GT tak samo słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Na nie: -GT -kultura -często się kłócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 No szczerze to na nie, amxbans... gt, kultura to wszystko jest słabe, podanie napisane tak sobie (Mogło być lepiej, ale nie musiało). 47 banów no no, a z tego co pamiętam niedawno był reset amxbans :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Na nie:-kultura-GT-kiedyś nadużywałeś mikrofonu (nie wiem czy dalej tak robisz)-generalnie często łamałeś regulamin i przychodziłeś zjarany na server :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Na nie: - Kultura - AMXBans - Nie spędzasz na serwerze 2-4 godzin, więc skąd taki przedział ? - Lekceważysz administracje Dlaczego chcesz zostać tutaj adminem, jeżeli stwierdziłeś ostatnio, iż inna sieć jest lepsza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Na Nie. -GT pozostawia wiele do życzenia -AmxBans -Podanie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Okej, przewaga negatywnych głosów oraz sam na ten moment jestem na nie. Postaraj się ogarnąć kulturę i popracować na GT. Uważam, że jeśli Ci się zachce, to będziesz ogarniał jak kiedyś, ale wszystko zależy od Ciebie. Spróbuj znów za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi