KiPeR 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Siema mam taki jeden problem który Mnie bardzo irytuję .Ponieważ zawsze z rana jestem na serwie i bardzo dużo nieznajomych mi graczy (powinienem znać bo swoje grywam) latają na aimie na wh i co tam tylko jeszcze. Zwracam się z taką prośbą czy adm mogli by między sobą ustalić jakiś grafik czy coś choć by wejść na ten serwer nawet na chwilkę i ogarnąć . A irytujące jest to że bije sobie lvl a tu przyjdą (czity) i spadam i musze wyjść bo nie da się grać .Proszę nie piszcie Mi tu coś typu wklej ich screeny ( bez sensu jeśli jest tych graczy 5 co kilkanaście minut to sorka )Za jakieś postępy dziękuje :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja ci powiem jedno każdy admin ma swoje życie i obowiazki,nauke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiPeR 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ale jeśli podejmował się adm to jednoznaczne jest coś z Tym Rozumiem że każdy ma swoje życie ale co 2 dni nie wieże w to że czasu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ale ja nie będę wchodził w sobote o 7 na cs, bez przesady. Też chce odpocząć po całym tygodniu. W tygodniu pon-piątek wchodze o 7 na chwile sprawdzić, ale nie w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 W tej kwestii na mnie nie można liczyć niestety , bo ja będe spał jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 wątpie ze jakiś admin wejdzie z rana ) , jest szkoła i inne sprawy.Moze pora pomyslec zeby złozyc podanko na admina :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiPeR 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 I może trzeba by spróbować w najbliższym czasie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 spróbować zasze warto 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiPeR 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Racja ;] hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Każdy z adminów ma swoje życie, szkołę czy też studia i rodzinę więc raczej nie byłoby to to możliwe ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi