BorixxX 1 350 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: BORIXON 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: The_GanjaMan_PL 4.IP/SID oskarzanego*: Nie potrzebne 5.Data i godzina: 13:50(cos okolo) 15.07.2016 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Logi 7.Opis sytuacji: Gram sobie normalnie na serwerze i nagle widze ze zostalem slapniety pare razy po czym zginalem. @edit Wcale nie afczylem w trakcie skakania mnie slapnales :) *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 15 Lipca 2016 przez BorixonC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Hah wiedziałem że to napiszesz :) Mogę się przyznać nie mam nic do ukrycia. Tego że afczyłeś to już nie napisałeś? Parę razy dostałeś slapa na pobudkę. Widocznie o 2 za mocno. @edit Proszę na koniec mojego nicku nie pisać l tylko L. Edytowane 15 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Boże, o taką błahostkę? Odrzucam, bo nie ma żadnych poważnych dowodów, a tym bardziej przewinienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi