vaaS 948 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: The_GanjaMan_PL 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: SzalonyProfesor 4.IP/SID oskarzanego*:- 5.Data i godzina: Dziś około 16:44 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=13389 7.Opis sytuacji: Przeszukałam profesorka na zabawie, w regulaminie nie ma wzmianki o zakazie przeszukiwania na zabawie, ani uprzykrzania gry nie swojemu teamowi. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 15 Lipca 2016 przez The_GanjaMan_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) więc tak, dostałeś bana za przeszukiwanie mnie, przez co utrudniałeś mi grę, a w regulaminie jest napisane wyraźnie: 8.9 Utrudnianie gry: Ban 10- 3 h Nie zdarzało ci się to pierwszy raz na mnie więc dostałeś bana słusznego i nie tylko ja ci mówiłem że utrudniasz grę. Ciesz się, że dostałeś bana tylko na 30 min. A przeszukiwanie więźnia na killday'u, przez co nie może się ruszyć, jest brane jako utrudnianie gry. Dowodem jest samo z mapy jb_coolf w formie hltv Dziękuję, tyle z mojej strony, ProfesorekK Edytowane 15 Lipca 2016 przez ProfesorekK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 więc tak, dostałeś bana za przeszukiwanie mnie, przez co utrudniałeś mi grę, a w regulaminie jest napisane wyraźnie:8.9 Utrudnianie gry: Ban 10- 3 hNie zdarzało ci się to pierwszy raz na mnie więc dostałeś bana słusznego i nie tylko ja ci mówiłem że utrudniasz grę. Ciesz się, że dostałeś bana tylko na 30 min. A przeszukiwanie więźnia na killday'u, przez co nie może się ruszyć, jest brane jako utrudnianie gry. Dowodem jest samo z mapy jb_coolf w formie hltv Dziękuję, tyle z mojej strony, ProfesorekK Zwracam honor, wyjaśnione. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Tak jak Profesorek napisał, to jest utrudniaie gry a wiem że lubisz przeszukiwać na zabawach. Ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi