bound 45 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Pff nie słuchaj tego co ja xDD Nutka megaaa <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie lubię jej otworów, wyje do księżyca nic więcej, zdecydowanie nie mój gust :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Laska fajna ale piosenkarka gorsza od Maryli Rodowicz :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bound 45 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 bo wam to sięw dupach poprzeracało, ziomki trochę odejdźcie od rapsów xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 bo wam to sięw dupach poprzeracało, ziomki trochę odejdźcie od rapsów xD Tu chyba nie powinieneś użyć liczby mnogiej, a już tłumaczę dlaczego; 1. Nie jestem ziomkiem 2. Nie słucham rapu (może z 2-3 kawałki mi się podobają) 3. W dupie mi się jeszcze nie przewraca ale jak zacznie to Cię poinformuje 4. Każdy ma prawo do słuchania co mu się podoba, a nawet to skomentowania utworu, który wrzucasz, więc i tu powienieneś się liczyć ze zdaniem innych 5. Chyba Cię zjem :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi