HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dzięki za nominację @PumasS XD Pytania od [P] Hej :D [O] no hej :v [P]Jak sie masz? [O] Dobrze :D [P]Co tam w swiecie Pazdanowo-Vegetowym? [O] po staremu :v [P]Czemu Vegeta a nie Kucharek? XD [O] Zastanawiałem się jeszcze nad Ziarenkami Smaku :v ale za długie [P] Dlaczego CSC? [O] W sumie to nie wiem xd [P]Chyba tyle,to pa :D [O] No pa :D Pytania od [P] Jak masz na imię? [O] Dawid xd [P] Lubisz wyzwania? [O] Pod wpływem za piwo zrobie PRAWIE wszystko :v [P] Czarnulka czy blondynka? [O] Ciemny blond spoko :v [P] Co lubisz robić w wolnej chwili? [O] Grać, spotykać się ze znajomymi xd [P] Piłka nożna czy ręczna? [O] Nożna! [P] Lewy czy Błaszczykowski? [O] Błaszczu xd bo gram na tej samej pozycji :v [P] Może frytki do tego? [O] Mogą być :D [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Ja to daltonista jestem xd ale slyszałem, że szaro niebieski [P] Oglądasz seriale? [ jak tak go jakie ] [O] Nie oglądam seriali xd [P] Jaki ostatnio oglądałeś film? [O] W sumie nie wiem xd rzadko oglądam filmy [P] Jaki masz telefon? [O] Taki czarny :v [P] Lubisz kiełbache z grilla? [O] Uwielbiam :v [P] Wolisz koty czy psy? [O] Psy xd mimo, że nie mogę mieć żadnego pupila :v (alergia) [P] Wierzysz w przyjaźń damsko-męską? [O] Wierzę :D [P] Morze czy góry? [O] Morze :D - dupeczky [P] Dzień czy noc? [O] Noc :v [P] Zima czy lato? [O] Lato [P] Palisz petki? [O] Nope [P] Jak masz na drugie imię? [ o ile masz ] [O] Piotr XD [P] Jaki masz znak zodiaku? [O] Koziorożec [P] Ulubione imię *żeńskie*? [O] Paulina/Marta :v [P] Chodzisz w dresach? [O] Nope [P] Chodzisz na siłke? [O] Nie XD [P] Skąd jesteś? [O] woj.opolskie [P] Męczą Cię moje pytania? [O] Nie zaprzeczam [P] Lubisz czytać książki? [O] Nie [P] Podaj dwa najlepsze filmy z Vin'em Diesel'em [O] Nie oglądam filmów xd [P] Ulubiony kolor? [O] Szary, biały, czarny [P] Dlaczego akurat ten kolor? [O] Nie są wyróżniające się przez co moge być ninją [P] Cytat na dziś? [O] "Co cie nie zabije to chociaż zrani" _ PAŁLO KOELHO [P] Piosenka na dziś? [O] [P] Dokąd chciałbyś udać się w podróż? [O] W sumie nwm XD nad jakieś ciepłe wody :v [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO, od czego zaczynasz? [O] Przejmuje csc :v [P] Co masz teraz na sobie? [O] Serio? XDDD spodenki, koszulke, majtki, skarpetki :v [P] Jak się czujesz? [O] Świetnie [P] Jaka piosenka najlepiej opisuje Twój dziesiejszy dzień? [O] [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Wszelkiego rodzaju robactwa :v [P] Jeździłeś kiedyś na łyżwach? [O] Jeździłem *te wszystkie głupie rzeczy które z nią robisz żeby zaruchać* [P] Masz już dość? [O] Od pierwszego pytania mam dość XD [P] To jeszcze nie koniec moich pytań, jesteś tego świadomy? [P] Niestety [P] Masz tatuaże, bądź planujesz je mieć? [O] Nie xd [P] Jesteś brunet czy blondas? [O] Czarny :v [P] Co możesz powiedzieć o sieci? [O] Jest spoko xd [P] A co powiesz o osobach na tej sieci? [O] Niektórzy łatwo dają się sporowokować :v ale są spoko [P] Który nick (z tego forum) najbardziej Ci się podoba? (Nie licz własnego) [O] W sumie nie myślałem o tym nigdy xd ale myślę, że Rias, Blaancik (teraz mako) i chyba tyle xd [P] Jest ktoś z kim świetnie się stąd dogadujesz? [O] Nope (poza Martą która już nie wchodzi na forum *chlip chlip*) [P] Lubisz wątróbke? [O] Jak człowiek głodny to wszystko zje XD ale tak żeby mi to sprawiało przyjemnośćto nie XD mozna powiedzieć, że nie lubie [P] Jesteś okrutny? [O] Nie xd [P] Uważam, że szczerość przede wszystkim i mimo wszystko, zgodzisz się ze mną? [O] Tak xd [P] Skąd pomysł na Twój nick? [O] Dragon Ball Z [P] Jaki był Twój pierwszy nick w csie? [O] Jezu xd nie pamiętam ale pewnie Player, Gracz XD taki randomowy który był wbudowany do cs'a [P] Pamiętasz co Ci się śniło zeszłej nocy? [O] Rzadko mam sny [P] Bajka z dzieciństwa? [O] Dragon Ball :v ewentualnie Smerfy, Gumisie [P] Film, który chętnie polecisz? [O] Rzadko oglądam filmy :v [P] Czy miałeś kiedykolwiek problemy z policją? [O] Ło tam spisali kilka razy ale żeby problemy to nie :v [P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? [O] Piłkarzem :v [P] Kończymy już chyba z tymi pytaniami, co? [O] <3 [P] Tylko świruje... najlepszy kawał z jakim chciałbyś się podzielić? [O] "Już kończymy z pytaniami" [P] Oglądałeś "Daredevil"? Jeśli nie to polecam [O] Może kiedyś [P] Lubisz horrory? [O] Powiedzmy [P] W jaki sposób odkryłeś, że św. Mikołaj nie istnieje? [O] Ja to od małego bystrzak byłem i w podstawówce jak był mikołaj to go pociągłem za brode - wydało się [P] Na co byś wydał wygrane 100 tysięcy zł? [O] Węże, alko i piguły całoroczne kanikuły :D. A tak poważnie to na auto i alkohole świata :v [P] Twoje ulubione... czyli co byś zabrał na bezludną wyspę? [O] Wiadro prądu, ładowarde, telefon :v [P] Ulubiony aktor? [O] - [P] Siły nadprzyrodzone - najlepiej rozmawia się wieczorem, przy świetle księżyca i zapalone świeczce... - Czy wierzysz w przeznaczenie, we wróżby? - A jeśli UFO istnieje? - Kim byłeś w poprzednim wcieleniu? [O] - Nie - a my jesteśmy dla nich kosmitami? - małpą [P] Lubisz imprezować, [O] Lubie xd [P] Często imprezujesz? - Lubisz / potrafisz tańczyć? [O] No powiedzmy, że często xd - Lubię ale czy potrafię to nie umiem powiedzieć [P] Czy wygląd ma dla Ciebie duże znaczenie? [O] Nie aż tak bardzo, ale nie oszukujmy się xd w tych czasach wygląd jest dla każdego ważny. [P] Zmienił byś coś w swoim życiu? [O] Moją twarz [P] Lubisz długie spacery? [O] Nie xd [P] Co robisz kiedy się nudzisz? [O] Pisze do kogoś żeby się nudził razem ze mną [P] Kończymy z tymi pytaniami? Tym razem serio, dzięki za odpowiedzi ;d [O] Jupii Pytania od [P] Twój świat kończy się na najkach? [O] Tak :( [P] " A gdybyś dostał limit słów, dajmy na to że po 100 umrzesz czy byś pier*$&%ł o tym jaki odniosłeś sukces?" :v [O] Zawsze o tym gadam XD [P] Twoje top3 polskiej sceny HH? [O] Ciężkie pytanie :D ale dobra postaram się wymienić tych co wrzucają kawałki w miare systematycznie - Bonson - Bisz - O.S.T.R (Kolejność przypadkowa) [P] Szesnasty czy Oxon? [O] Kolejne ciężkie pytanie XD lae jako, że Oxon sie obija to Szesnasty [P] Masz jakieś płyty ulubionych wykonawców? [O] Bisz - Wilk Chodnikowy xd [P] Lubisz mnie czasem? :v [O] Można z tobą pogadać o rapie :v jesteś spoko xd [P] Słuchasz tylko polskiego rapu czy może zagraniczny? Polecisz kogoś? [O] Tylko polski rap xd nie lubie tych murzyńskich slangów Pytania od @NexT. [P] jaką grę najbardziej lubisz ? [O] Cs 1.6 Chodzisz na silke ? [O] Było już xd. Nie chodzę Jeśli tak to ile na.klatę ? [O] - Uprawiasz jakiś sport ? [O] Gram w piłkę nożną w klubie xd Za jakim klubem piłkarskim jesteś ? [O] Real, Chelsea Dlaczego miałeś pretensję do jednego z użytkowników który napisał post pod podaniem na admina serwera na którym on nie grał w ogole ? [O] Bo skąd może wiedzieć jak zachowuje się ta osoba na serwerze żeby się wypowiadać? Skąd pomysł na nick ? [O] Bylo już... Dragon Ball Pytania od [P] Grasz w metka jeszcze? [O] Gram xd ale nie na Antarisie [P] Jaki lv? [O] Na antarisie 30+ Pytania od @Shanell Skąd dowiedziałeś się o sieci? [O] Szukałem cs'a do pobrania na informatyce i pobrałem csc xd - i grałem wtedy cały czas na dr Jak do nas trafiłeś ? [O] Na forum? Z chęcią zdobycia admina na dr Czym się zajmujesz? [O] Gram w piłe :v Ile masz lat? [O] 17 Skąd jesteś ? [O] Opolskie Lubisz wywiady środowiskowe? :D [O] Nie wiem XD Masz jakąś pasję ? [O] Piłka nożna xd Pytania od @PixelART [P] Czym się interesujesz? :D [O] Było XD Piłką nożną [P] Masz jakieś nałogi? [O] nieee xd [P] Co robisz w wolnych chwilach? [O] Było XD spotykam się ze znajomymi, gram [P] Jak to jest być prawie przyprawą? xd [O] Świetnie XD [P] Masz prawko? [O] Dopiero 10 października mogę zacząć :v [P] Wolisz auta czy motory? [O] Auta Pytania od @Esme [P] Czemu nie piszesz już do mnie na GG? [O] Bo mi nie odpisujesz :c [P] Kiedy się ścigamy? [O] Zawsze! [P] Kiedy pogadasz ze mną na TS? [O] Jeszcze przyjdzie czas XD ja wstydliwy jestem xd nie lubię rozmawiać na ts [P] Zarzucisz jakimś dobrym kawałkiem? [O] ofkors [P] Tęskniłeś jak odszedłeś? [O] Nawet o tym nie myślałem xd miałem ważniejsze sprawy na głowie [P] Ulubione danie? [O] Spaghetti XD [P] Bocik? [O] Troche :c Pytania od Czemu odszedles? ;( [O] Nie miałem czasu na gre xd Selfik na zgodę? [O] Może kiedyś XD Pytania od @PumasS [P] Cieszysz się ? [O] Oczywiście XD [P] Lubisz kebsy? [O] Lubię! :v [P] Czemu taki nick? [O] Bo podoba mi się osobowość Vegety z dragon balla [P] Spodziewałeś się nominacji? ^^ [O] Nie własnie XD [P] Masz psa? [O] Nie xd [P] grasz w csgo? [O] Czasami [P] Oglądasz kiepskich? [O] Oglądam xd [P] Jak szkoła? xd [O] Zdałem :v [P] Lubisz batony XD? [O] Lubie xd [P] Przyślesz mi kilka? Nie jadłem od miesiąca :( [O] Dawaj adres :v [P] Durum czy w bułce? (kebs) [O] W bułce :v Pytania od [P] Hej kociaku :D [O] CHEJ [P] Kochasz mnie? [O] Wstydzę się [P] Co o mnie sądzisz? [O] Nafejmowana dziołszka :D [P] Ile masz w bicu? [O] Najwięcej [P] Mam większego bica od Ciebie, wiesz? [O] :( bo nie ćwicze! [P] Jaki kolorek na forum Ci się marzy? [O] Czerwony :v [P] Zaśpiewac Ci? [O] Śpiewaj :v [P] Jak będę głodna to ogarniesz mi jedzenie? [O] Jak zasłużysz :v [P] Czemu w nicku masz przyprawę? [O] Lubię przyprawy XD [P] Dużo jesz? [O] Trochę jem XD ale muszę być fit [P] Trenujesz coś? [O] Piłkę nożną [P] To prawda, że farbujesz się na rudo? [O] :O nieee [P] Czy jednak wolisz fryza na pazdana? [O] Jakby Polska była w finale to by poszło na Pazdana [P] Cieszysz się, że udało mi się załapać na pytanka? [O] Huraa [P] Kochasz Marinę za to, że otworzyla temat? :D [O] Wstydzę się kochać :v [P] Co znaczy skrót "jp"? [O] Jan Paweł [P] Myślisz, że to koniec pytań? [O] Mam nadzieję XD [P] Wiesz o tym, ze nie? [O] Niestety :( [P] Czy ja jestem zabawna? [O] Taka urabura konfitura :v taki śmieszek z Ciebie no :v [P] Masz dziewczynę? [O] Nie XD żadna nie wytrzyma XD [P] Jaki masz rozmiar stanika? [O] Największy XD [P] Nosisz skarbetki i sandały? [O] Przejrzałaś mnie :( [P] Jakie masz plany na resztę wakacji? [O] Nie mam planów :c [P] Jakie kraje zwiedziłeś? [O] Holandie XDD [P] Lubisz matematykę? [O] nieee :c [P] To prawda, że wąchasz klej? [O] Nie XD [P] Opisz siebie w trzech słowach [O] egoista, hipokryta, drewno [P] Jakie masz wady? [O] Wszystkie XD. Jestem czasami zbyt gadatliwy xd [P] Jakie masz zalety? [O] Brak :v [P] Ile czasu zajęło Ci odpowiadanie? [O] Z godzinę XD może nawet nie :v Nominuję :v 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Kłamczuch ;x To Ty nie odpisujesz, ale i tak plusik bo się namęczyłeś trochę XD [P] Czemu nie piszesz już do mnie na GG? [O] Bo mi nie odpisujesz :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 [P] Opisz siebie w trzech słowach [O] egoista, hipokryta, drewno xD Boże, jakbym miał odpowiadać na tyle pytań, to bym chyba wyzionął ducha ;x 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Przyznaj się że wysłałeś te pytania do naukowców żeby uzyskać odpowiedzi :D Lenisławie xD Edytowane 16 Lipca 2016 przez PumasS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dawidzie postarałeś się :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 " urabura konfitura " - DZIĘKI, DREWNIAKU :D :cmok: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Spoko odpowiedzi :v Ale dlaczego mnie nominowałeś :v :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Hahah, niektóre odpowiedzi mnie rozbawiły :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 No Ziarenka Smaku tez niczego sobie ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Czym sie zajmujesz? Miałam na myśli czy sie uczysz ale sądząc po wieku to raczej tak. Haha plusik ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi