S3ReK 293 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Nie wiem czy to tylko dzisiaj czy juz tak od dluzszego czasu, ale przyjeliscie ostatnio chyba z 2 guardow niby adminow macie, a zadnego nie ma na serwie ani na forum, dzis od rana mam ochote sobie pograc ale nie mam jak, bo albo jakas osoba robi ciagle fk i nie ma micro albo ludzie chodza po textach i wgl, Tak tak, S3Rus to sie demko robi i na forum daje ... ale od tego jest admin a nie gracz, ktory zeby pograc musi polowe dnia spedzac na pisaniu zeby ktos wywalil typa bez micro z ct, a i to jedynie raz Domel wbil. Zapraszam do dyskusji w odpowiedziach, jak cos nie pasuje to prosze usunac post :) Edit: Jak ktos nie widzi tego co pisze nad tym to: zjedz na sam dol strony po czym w lewym dolnym rogu kliknij "zmien skin" i wybierz black classic Edytowane 17 Lipca 2016 przez S3ReK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Serek kurka nic nie widać co pisze bo napisałeś na żółto... Btw ja cały czas siedzę na forum więc wystarczy napisac Edytowane 17 Lipca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Admini nie mają obowiązku siedzieć 24h na serwerze, każdy jest na serwerze tyle ile może... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi