Corey Graves 248 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Nick: Corey Powod rezygnacji: Brak chęci do Adminowania Cos od siebie: Serwer CSGO MOD nie potrzebuje Adminów, oni tylko przeszkadzają, więc rezygnuję z tego stanowiska. @James, to o Adminach to sarkazm z mojej strony. @ Renia, nie czaję tego moda, więc nie wejdę, ciężko się gra nowym graczom, przeciwko tym co napierdzielają po kilka godz. i budują swoje klasy by były jak najlepsze :D Czy szanowna Administracja nie chce na dzień dzisiejszy rozpatrywać mojej rezygnacji w żaden sposób.?? Decyzja należy do Opiekuna?? Edytowane 24 Lipca 2016 przez Corey Graves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Fakt, czy z nimi czy bez i tak najwięcej zgłoszeń w postaci "zgłoś czitera" trafia właśnie z CS:GO MOD'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Zapraszam na COD 350 :D Edit: Wojtus glupotki gadasz ja bym Cie nauczyla Wszystkiego i przekonala do tego serwera :D Edytowane 25 Lipca 2016 przez MalaWredotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 okej, flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi